reklama
G
gość 94049
Gość
U nas przed chwilą popadalo. Trochę grzmi w oddali. Mnie dziś trochę żołądek boli.
U mnie od ponad godziny pada i wreszcie jest chłodniej, ja odżyłam. Piekę dla syna ciasteczka z czekoladą, a potem ciasto ze śliwkami. Tylko na zakupy nie chce mi się iść, bo mąż zabrał auto, a na piechotę w ten deszcz to żadna przyjemność. Trochę się wkurzyłem, bo umówiłam się dziś na ploty z koleżanką, a mąż rano mi oświadczył że zostaje dziś dłużej w pracy i nie mam z kim zostawić Młodego. A plotki z nim to nic przyjemnego. Jak widzi że się mama rozmawia z kimś innym, to robi się bardzo zazdrosny i stara się zwrócić na siebie uwagę. Martwię sie jak to będzie jak pojawi sie dzidziuś.
karOls9
Fanka BB :)
Znakomicie , gratulacje [emoji9] spokojnej ciąży [emoji7][emoji7]Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwale pozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
karOls9
Boże ,aż skóra drętwieje , przykro mi bardzo [emoji17] ale trzusta jest ciężka do wyleczenia [emoji29]Pisalam wczesniej ze trafiła do szpitala z ostrym zapaleniem trzustki walczyla prawie r tygodnie niestety w piatek ta walke przegrala....
Anet29
Anet a jakie badania robiłaś?
Tylko morfologie i mocz, w czwartek mam wizyte u swojego gina i licze ze mi da wiecej badan teraz bo pewnie toxo, glukoze i chyba tsh i ft3 ft4 powinno sie w tych tyg robic, musze jeszcze na necie zobaczyc
reklama
Anet29
U mnie od ponad godziny pada i wreszcie jest chłodniej, ja odżyłam. Piekę dla syna ciasteczka z czekoladą, a potem ciasto ze śliwkami. Tylko na zakupy nie chce mi się iść, bo mąż zabrał auto, a na piechotę w ten deszcz to żadna przyjemność. Trochę się wkurzyłem, bo umówiłam się dziś na ploty z koleżanką, a mąż rano mi oświadczył że zostaje dziś dłużej w pracy i nie mam z kim zostawić Młodego. A plotki z nim to nic przyjemnego. Jak widzi że się mama rozmawia z kimś innym, to robi się bardzo zazdrosny i stara się zwrócić na siebie uwagę. Martwię sie jak to będzie jak pojawi sie dzidziuś.
U mnie moja 4 latka na poczatku reagowala tak ze ona nie chce dzidziusia i koniec i sie denerwowala, jak mowilismy o dzidziusiu to odwracala glowe i nie chciala sluchac, na zdjecie wogole nie popatrzyla az do teraz kiedy widzi moj brzuszek przyklada ucho do brzuszka i slucha co dzidzius mowi, glaszcze, a ostatnio powiedziala ze chce juz dzidziusia ile twoj syn ma lat?