reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Witam was dzis :) ja juz po pobraniu krwi i wreszcie moge zjesc sniadanie, ostatnio ciagle jestem taka glodna heh po 5 miesiacach wraca moj dawny apetyt :)

Wczoraj mnie uzadlila osa :/ mam nadzieje ze to nie bedzie mialo wplywu na dzidziusia?

reklama
Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwale :D pozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
Patuska serdeczne gratulacje! Trzymam kciuki &&&

Zuzik współczuję.... Mojej.znajomej z pracy zmarła synowa, 27 lat...szok, tetniak...
To jest straszne, to nie jest nasz czas....

Ja nie lubię szczepień. Mój starszy ponosi konsekwencje nop do dziś. Pediatra olala, kazała dalej szczepić. W pewnym momencie powiedziałam stop, bo mogło nawet dojść do zatrzymania krazenia. Alergolog mnie wsparła. A do tej pediatry juz nie chodzę. Mój młodszy zawsze po szczepieniu ma gorączkę, ostatnio miał duży obrzęk. A On nie pozwala sobie nic przyłożyc. Szczepienia odwlekam, nie zgadzam.się na tak częste ładowanie tego w dzieci. Nie zgodzę się na zaszczepienie Gabrysi w pierwszej dobie, tylko dopiero po kilku dniach, gdy rzeczywiście będzie po obserwacji. Neonatolodzy ponoć złożyli juz pism w tej sprawie, by zmienić ustawę i nie szczepić w pierwszej dobie, kiedy nic o dziecku nie wiedzą. Mam nadzieje, ze to przejdzie.

A poniżej mój młodszy syn przygotowywuje mi urodzinowa jajecznice :D

Załączniki

• 20180813_064552.jpg
    20180813_064552.jpg
    566,9 KB · Wyświetleń: 147
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry