G
gość 94049
Gość
Dziękuję bardzo@Kruszka kochany ten Twój synuś! Wszystkiego dobrego dla Ciebie i dużo zdrówka @Zuzik1981 posty które piszemy w grupie widzą tylko członkowie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo@Kruszka kochany ten Twój synuś! Wszystkiego dobrego dla Ciebie i dużo zdrówka @Zuzik1981 posty które piszemy w grupie widzą tylko członkowie.
5 kgDziewczyny,ile przytyłyście od początku ciąży?
Obecnie +12kgDziewczyny,ile przytyłyście od początku ciąży?
Ja już +4kg, a dopiero 20 tydzień. Ale mam taki apetyt jak nigdy, może to być też związane z tym że przed zajściem w ciążę rzuciłam palenie.Dziewczyny,ile przytyłyście od początku ciąży?
Witam was dzis ja juz po pobraniu krwi i wreszcie moge zjesc sniadanie, ostatnio ciagle jestem taka glodna heh po 5 miesiacach wraca moj dawny apetyt
Wczoraj mnie uzadlila osa :/ mam nadzieje ze to nie bedzie mialo wplywu na dzidziusia?
Dziewczyny,ile przytyłyście od początku ciąży?