reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Bo pewnie, ze pamiętamy! Udało się? To cudownie!! :*Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwale pozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
patuśka
Udało się za pierwszym razem, za 2 tyg ide na usg. Zobaczymy czy tym razem los bedzie bardziej łaskawy.Bo pewnie, ze pamiętamy! Udało się? To cudownie!! :*
HappyElephant
Super, trzymam kciuki! Czyli teraz sam początek? Coś koło 5 tc?Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwale pozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
motylkowelove
Powodzenia [emoji4] i Gratulacje [emoji4]Udało się za pierwszym razem, za 2 tyg ide na usg. Zobaczymy czy tym razem los bedzie bardziej łaskawy.
natka100
Gratulacje!!!!!!Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwale pozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
patuśka
Tak tak, bedzie we wtorek pelne 5 tygodni [emoji7]Super, trzymam kciuki! Czyli teraz sam początek? Coś koło 5 tc?
reklama
Anet29
Dzień dobry Grudniowki! Czy któraś mnie pamięta? Obiecałam się pochwalić, jak uda mi się zafasolkowac ponownie. Więc się chwale pozdrawiam serdecznie Was wszystkie.
Pewnie ze pamietamy Gratulacje i trzymam kciuki, teraz juz musi byc dobrze !