@Kruszka no dla mnie bardzo niefajny wpis tej osoby z wrzesniowek i wyglada mi na kogos kto sie tu ostatnio zaczal udzielac i poczul sie urazony ze cenimy sobie prywatnosc na fb i sa tam wszystkie grudniowki z dnia założenia grupy na fb czyli jakos koniec lipca. W ogole jak ktos juz napisal wyrwany z kontekstu i jakos pelen hejtu..no i w ogole ocenianie wszystkich miesiecy forumowych po kolei i ze ktorys wyszedl najgorzej osoba ewidentnie nie ma co robic a sposob spedzania wolnego czasu nie swiadczy o niej najlepiej a gacoperek pisala ze ma na refundacje ale za 10 zl to na pewno nie clexane dlatego pytalam jaki i co miala wczesniej a nie wiem ile neoparin na R ale jak piszesz ze 80-90 zl to dziwne zeby na R tylko 10 zl i juz nie pamietam czy kilka opakowan czy jedno. A myslalam ze neoparin duzo tansze mi chyba w aptece na R za 3 zl chcieli sprzedac neoparin ale gin sie nie zgodzil i u mnie clexane
Lekarz od samego początku przepisał mi Neoparin nie wiedziałam, że jest to zamiennik oczywiście Wy mnie uświadomiłyście w Waszych wpisach jak pojawił się temat, że go brakuje w aptekach i że jest tylko zamiennik Neoparin. Może dlatego mi dała zamiennik, że pisała na 100% więc nie chciała mnie dodatkowo obciążać finansowo. Jedno opakowanie na 100% kosztuje 80 zł z R ok 3,20 ja dostałam ostatnio receptę na 3 opakowania dlatego zapłaciłam ok 10 zł Dziewczyny nie stresujcie mnie, że ten Neoparin to dziadostwo.