Dagaa11
Fanka BB :)
Kochana ty musisz poprosic o dodanie do grupy na fb, a Sabi Cię zaakceptujeSabi dodalas mnie do tej naszej grupy na fb?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ty musisz poprosic o dodanie do grupy na fb, a Sabi Cię zaakceptujeSabi dodalas mnie do tej naszej grupy na fb?
Moze nie bedzie tak zle. Bratowa tez miala bardzo malo wód. Dziecko mialo jakas plaska glowke. Miala pic hektolitry wody i brala magnez. Pod ciagla opieka gina ominela szpitale i urodzila chwile po terminie zdrowe dziecko...Hej mamuski ja po kontrolnym usg i wizycie Michalinka nadal jest Michalinka wazy 550g ale niestety poziom wód plodowych zmalał za dwa tygodnie kolejne usg i wizyta i jeżeli nadal bedzie ich mało to szpital i leżenie dopóki nie wda się zakazenie a niestety kiedys sie wda to etedy rozwiazanie ciąży.....
Poprosiłam wczoraj wieczoremKochana ty musisz poprosic o dodanie do grupy na fb, a Sabi Cię zaakceptuje