PaniAg
Fanka BB :)
Moj K chodzi za mna cały czas... ale przez moj puls nie mozemy caĺy czas a wrecz byl krotki celibat. Sex w ciazy inaczej smakuje... ☺☺☺
@magda.lenka84 tez chcialam Matyldzie. Moja przyjaciolka sie tak nazywa.. ale glupia Ja od poczatku mowilam ze Matylda bedzie i w ciagu 5 miesiecy u znajomych, rodziny, sasiadow ok 10 sie urodzilo... gdybysmy zostali tutaj to bylaby Tyldzia, ale ze wracamy to imie zostalo zmienione ☺
Babcia macocha stwierdzila ze w calosci z drugim i nazwiskiem tatusia brzmi egzotycznie..tak narobilyscie mi smaka plackami.. ze dzisiaj blender poszedl w ruch i jest zadowolenie ☺
Moj pojechal odebrac "niedoruchana celebrytke" czytajcie jego siostre..
Ja jestem bardzo goscinna, tolerancyjna naprawde... no ale ta dziewucha plus tesciowa dzialaja na mnie jak plachta na byka. I zas caly tydzien bede miala "dzien Kur*y i szatana" jak Ja to nazywam... czyli bez kija nie podchodz
Tez mam taka osobe w rodzinie co na mnie działa samo jej imie podnoszac mi ciśnienie. Współczuję nerwow w ciąży.
@anna.24 u mnie na tapecie salatki.. Ale ten brokuł dzis mnie zabił;/ Jutro mix salat kukurydza i czerwona fasola i feta. Non stop mogę jesc borówki.