reklama
Sabi32
Fanka BB :)
Ja bym była chętna, możliwa wysyłka do UK?[/QUOTE]Dziewczyny calosc, czyli zestaw do wozka ii muffka 60zl. Cala masa materialow do wyboru
Mozliwa oczywiscie tylko wybierz materialki i daj znac na priv
Mika1983
Początkująca w BB
Będzie dobrze tylķo dużo odpoczywaj i nic nie dzwigaj ja mam szyjke 2,2cm a to dopiero 20tydz. jutro, u mnie też jak nic się nie zmieni to idę do szpitala w czwartek2.9 cm ale co wizyte krótsza
Ostatnia edycja:
natka100
To tak jak u mnie sie skraca. A co na to lekarz?Będzie dobrze tylķo dużo odpoczywaj i nic nie dzwigaj ja mam szyjke 2,2cm a to dopiero 20tydz. jutro, u mnie też jak nic się nie zmieni to idę do szpitala w czwartek
EklerkaDaria
Wytłumaczcie mi proszę, co ma wspólnego smierć łóżeczkowa z ochraniaczami? Nic o tym nie wiem?Ja miałam u syna i ochraniacz na szczebelki i baldachim i jak przyszła srodowiskowa na pierwszą wizytę to mnie opieprzyła i kazała wszystko podciągać i właśnie tłumaczyła o śmierci łóżeczkowej tak że teraz nie będę zakładać na pewno
Najlepsze, szare mydło . Ja nie używam płynów specjalnych. Kiedyś używałam i niestety częściej łapały mnie infekcje. Teraz nie pamietam kiedy coś miałam.Jal bralam luteine mialam tak samo
Z tym podmywaniem masz racje.
A w ogole uzywacie plynow do hig intymnej? Ja od zawsze tak, w ciazy specjalny dla kobiet w ciazy, ale czytalam u mamyginekolog zeby najlepiej samą wodą sie myc
Nie chce cię martwić, ale ten pył będzie jeszcze jak skończycie wszystko jakiś czas wyłaził . Tam gdzie robią, zamykaj drzwi i mokre szmaty na podłogę przed drzwi połóż, no chyba ze panele to nie bardzo.@Mika1983 Serdecznie Cię witamy
Dziś chyba szału dostanę.Pomyłam podłogi w tych pomieszczeniach co już gotowe mamy,czyli ok 160m2 ale jeszcze 30m2 mamy w remoncie więc wiadomo..kurz,pył..Narobiłam się jak głupia i zajęły mi te podłogi 1,5 godz bo tak starałam sie na luzie to zrobić żeby się nie przemęczyć a i tak pot mi po tyłku aż leciał. Nacieszyłam się ładnymi podłogami chyba przez godzinę...znów wszędzie syf.Nosi się to cholerstwo strasznie a najgorszy ten pył po szlifowaniu ścian..Non stop wychodzi.Już się popłakałam z nerwów
Coś nie tylko przeciwbólowego, ale koniecznie przeciwzapalnego! Coś z ibuprofenem pomoże. To jest ból od stanu zapalnego więc leki z paracetamolem uśmierzą ból ale na krótko.Mamusie farmaceutki co jest najlepsze na ból zęba?? Slyszalam o jakims Solpadine tabletki do rozpuszczania, czy moze pyralgina?? Bo ketonal Active nie pomaga. Chodzi oczywiście o mojego mezusia biednegomusi wyrwac ale dopiero idzie we wtorek
Kochana, nie martw się na zapas. Pewnie nie unikniesz leżenia, ale dotrwasz do bezpiecznego porodu, zobaczysz! Synuś duży, to silny chłopak ci rośnie i wszystko dobrze się skończy, a ty musisz w to uwierzyć!Hej ja po wizycie . nie wiem co myslec dziecko jest bardzo ruchliwe i dziwnie jest ułożone na samym dole ma głowę tak jakby byl do gory nogami. Wazy 440 g lekarz mowil ze troche za duzo jak na ten tydz ciazy. Na sam koniec pokazal siuraka . wiec pozostaje chłopcem. Z nim jest wszystko w porządku tylko moja szyjka jest do du...y . moze za duzo sie nie zmniejszyła. Ale grozi mi porod przedwczesny i w 24 tyg ide do szpitala podadza mi hormony na rozwoj płuc jakby mial sie juz urodzic.takie zabezpieczenie. Boje sie ze nie donosze .
Tez dasz radę! Wszystkie damy!Będzie dobrze tylķo dużo odpoczywaj i nic nie dzwigaj ja mam szyjke 2,2cm a to dopiero 20tydz. jutro, u mnie też jak nic się nie zmieni to idę do szpitala w czwartek
Kacprysiowo
Moderatorka
Eklerka bo jak zwykle, jak nie wiadomo skąd to powiemy że SIDS jest od ochraniacza, baldachimu i innych cudnosci. Kazdy ma prawo do swojego zdania ale dystans do tego też trzeba mieć.
Mam znajomych ich córeczka zmarla na SIDS, nie spała w lozeczkuł z ochraniaczem, baldachimem .... Za to oni powiazali to z czymś innym, ale nie będę wkladac przyslowiowego kija w mrowisko, bo to raczej temat mocno dzielący. Tabu! Biedna urodziła jeszcze jedno dziecko, ale jej psychika.... Dramat!
Mam znajomych ich córeczka zmarla na SIDS, nie spała w lozeczkuł z ochraniaczem, baldachimem .... Za to oni powiazali to z czymś innym, ale nie będę wkladac przyslowiowego kija w mrowisko, bo to raczej temat mocno dzielący. Tabu! Biedna urodziła jeszcze jedno dziecko, ale jej psychika.... Dramat!
Mika1983
Początkująca w BB
Jeśli nie bedzie się już skracała to leżenie w domu plackiem i kontrola co tydzien u lekarza a jak zacznie sie skracać to szpital podszycie lub paser i aby wytrzymać do 30 tygodnia. Natka damy radęTo tak jak u mnie sie skraca. A co na to lekarz?
Milkchocolate
Pociesze Cię,.że ten cholerny pył będzie jestem cholernie długo wisiał w powietrzu.. ile ja nerwów zjadłam.. wrrr@Mika1983 Serdecznie Cię witamy
Dziś chyba szału dostanę.Pomyłam podłogi w tych pomieszczeniach co już gotowe mamy,czyli ok 160m2 ale jeszcze 30m2 mamy w remoncie więc wiadomo..kurz,pył..Narobiłam się jak głupia i zajęły mi te podłogi 1,5 godz bo tak starałam sie na luzie to zrobić żeby się nie przemęczyć a i tak pot mi po tyłku aż leciał. Nacieszyłam się ładnymi podłogami chyba przez godzinę...znów wszędzie syf.Nosi się to cholerstwo strasznie a najgorszy ten pył po szlifowaniu ścian..Non stop wychodzi.Już się popłakałam z nerwów
U mnie solpedeine do rozpuszczenia dzialalo cuda przy bólu zęba!Mamusie farmaceutki co jest najlepsze na ból zęba?? Slyszalam o jakims Solpadine tabletki do rozpuszczania, czy moze pyralgina?? Bo ketonal Active nie pomaga. Chodzi oczywiście o mojego mezusia biednego [emoji24] musi wyrwac ale dopiero idzie we wtorek
PatkaPatka
@MamaXTrzy Solpadeine polecam z całego sercaz jedyny lek który działa na ból zębów mojego narzeczonego (mefacit, ketonal się chowają) i na moje bóle menstruacyjne a miewam takie, że bez tej magicznej tabletki leżę cały dzień w łóżku zwinięta w kłębek i rycze z bólu, szybko działa jedyne co to bardzo niesmaczne I proponuję nie na pusty żołądek bo potem boli
reklama