reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

No to ok bo tak się zastanawiam jak to jest z tym jak ma dziecko przybierać [emoji4] jaką masz apke ?
Moje dwie mówią tez ile dzidziuś powinien ważyć
Pierwsza HI MUMMY a druga PREGLIFE
Screenshot_2018-07-26-17-32-24.jpg
Screenshot_2018-07-26-17-32-42.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-07-26-17-32-24.jpg
    Screenshot_2018-07-26-17-32-24.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 306
  • Screenshot_2018-07-26-17-32-42.jpg
    Screenshot_2018-07-26-17-32-42.jpg
    68,9 KB · Wyświetleń: 301
reklama
Teraz z tego co się orientuję to ketonal 50 można dostać bez recepty, ale z tego co słyszałam to to straszny syf jest może @Dagaa11 coś powie na ten temat bo ja to się nie znam:p
Teraz doczytalam że to nie pomaga, A o tych tabletkach solpadeine też coś słyszałam że niby dobre to chyba takie czerwone opakowanie.

Mamusie farmaceutki co jest najlepsze na ból zęba?? Slyszalam o jakims Solpadine tabletki do rozpuszczania, czy moze pyralgina?? Bo ketonal Active nie pomaga. Chodzi oczywiście o mojego mezusia biednego [emoji24] musi wyrwac ale dopiero idzie we wtorek
Pyralgina jak najbardziej, dobrze dziala p.bolowo, tak samo solpadeina (zarowno ta do polkniecia jak i rozpuszczenia), moze stosowac naprzemiennie. Ketonal bez rp. Powinien dzialac tak samo jak ten na rp 50mg.
Tak naprawde na kazdy organizm dziala co innego, na Sabi podzialal ibuprom niebieski (czyli slaba 200 od 6 r.z.), moze tez wiec sprobowac ibupromem max [emoji6]

Mamusie farmaceutki co jest najlepsze na ból zęba?? Slyszalam o jakims Solpadine tabletki do rozpuszczania, czy moze pyralgina?? Bo ketonal Active nie pomaga. Chodzi oczywiście o mojego mezusia biednego [emoji24] musi wyrwac ale dopiero idzie we wtorek
Mi ketonal tez nie pomaga na bol zeba. Tylko ten active jest w najnizszej dawce- 50mg, czyli spokojnie mozna wziąc dwa na raz.
Pyralgina jak i solpadeine działają dosyć silnie przeciwbólowo. Solpadaine ten do rozpuszczania działa.dosyć szybko, bo szybko sie wchłania-na bol zeba osobiscie nie probowałam.
Ja na bol zeba najbardziej polecam Antidol. Kiedys nawer był na nim ząb narysowany, jako typowy lek na bol zeba.

Mi ketonal tez nie pomaga na bol zeba. Tylko ten active jest w najnizszej dawce- 50mg, czyli spokojnie mozna wziąc dwa na raz.
Pyralgina jak i solpadeine działają dosyć silnie przeciwbólowo. Solpadaine ten do rozpuszczania działa.dosyć szybko, bo szybko sie wchłania-na bol zeba osobiscie nie probowałam.
Ja na bol zeba najbardziej polecam Antidol. Kiedys nawer był na nim ząb narysowany, jako typowy lek na bol zeba.

Dziękuję Ci moja droga ide do apteki [emoji5]

reklama
A ten antidol to jedna się bierze czy dwie mozna? To ogromny chłop jest[emoji23]

Do góry