MamaXTrzy
Fanka BB :)
Moje dwie mówią tez ile dzidziuś powinien ważyćNo to ok bo tak się zastanawiam jak to jest z tym jak ma dziecko przybierać [emoji4] jaką masz apke ?
Pierwsza HI MUMMY a druga PREGLIFE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje dwie mówią tez ile dzidziuś powinien ważyćNo to ok bo tak się zastanawiam jak to jest z tym jak ma dziecko przybierać [emoji4] jaką masz apke ?
Mam te same ale formatowalam tel i muszę wgrać znów [emoji4]Moje dwie mówią tez ile dzidziuś powinien ważyć
Pierwsza HI MUMMY a druga PREGLIFEZobacz załącznik 881758Zobacz załącznik 881760
Właśnie czekam az odpisze ktoras mądra glowa z apteki[emoji5] ten Ketonal srednio pomaga to tylko 50mg nawet jak wzial dwie.Teraz z tego co się orientuję to ketonal 50 można dostać bez recepty, ale z tego co słyszałam to to straszny syf jest może @Dagaa11 coś powie na ten temat bo ja to się nie znam
To samo pomyslalam [emoji23][emoji23][emoji23] ze to taka kara [emoji23] karma wraca [emoji16]@MamaXTrzy teraz mężu niech pocierpi za ostatnie złośliwości do Ciebie
Pyralgina jak najbardziej, dobrze dziala p.bolowo, tak samo solpadeina (zarowno ta do polkniecia jak i rozpuszczenia), moze stosowac naprzemiennie. Ketonal bez rp. Powinien dzialac tak samo jak ten na rp 50mg.Mamusie farmaceutki co jest najlepsze na ból zęba?? Slyszalam o jakims Solpadine tabletki do rozpuszczania, czy moze pyralgina?? Bo ketonal Active nie pomaga. Chodzi oczywiście o mojego mezusia biednego [emoji24] musi wyrwac ale dopiero idzie we wtorek
Mi ketonal tez nie pomaga na bol zeba. Tylko ten active jest w najnizszej dawce- 50mg, czyli spokojnie mozna wziąc dwa na raz.Mamusie farmaceutki co jest najlepsze na ból zęba?? Slyszalam o jakims Solpadine tabletki do rozpuszczania, czy moze pyralgina?? Bo ketonal Active nie pomaga. Chodzi oczywiście o mojego mezusia biednego [emoji24] musi wyrwac ale dopiero idzie we wtorek
Mi ketonal tez nie pomaga na bol zeba. Tylko ten active jest w najnizszej dawce- 50mg, czyli spokojnie mozna wziąc dwa na raz.
Pyralgina jak i solpadeine działają dosyć silnie przeciwbólowo. Solpadaine ten do rozpuszczania działa.dosyć szybko, bo szybko sie wchłania-na bol zeba osobiscie nie probowałam.
Ja na bol zeba najbardziej polecam Antidol. Kiedys nawer był na nim ząb narysowany, jako typowy lek na bol zeba.
A ten antidol to jedna się bierze czy dwie mozna? To ogromny chłop jest[emoji23]Mi ketonal tez nie pomaga na bol zeba. Tylko ten active jest w najnizszej dawce- 50mg, czyli spokojnie mozna wziąc dwa na raz.
Pyralgina jak i solpadeine działają dosyć silnie przeciwbólowo. Solpadaine ten do rozpuszczania działa.dosyć szybko, bo szybko sie wchłania-na bol zeba osobiscie nie probowałam.
Ja na bol zeba najbardziej polecam Antidol. Kiedys nawer był na nim ząb narysowany, jako typowy lek na bol zeba.