reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Jal bralam luteine mialam tak samo [emoji6]
Z tym podmywaniem masz racje.
A w ogole uzywacie plynow do hig intymnej? Ja od zawsze tak, w ciazy specjalny dla kobiet w ciazy, ale czytalam u mamyginekolog zeby najlepiej samą wodą sie myc
Tak, ja uzywam aktualnie z Perfecty dla kobiet w ciąży i po porodzie.
Mam identycznie.
Strach bielizny nie ubrać, a przez to że jest tak wodniste to bez wkładki same majtki też nic nie dają....
Wiec jest tragedia I też aż się balm czy to normalne bo to nie jest w ogóle nawet odrobinę leokie czy gęste, no dosłownie woda.
Dokładnie... Bardzo wodnisty jest :(

reklama
@Sabi32
Taka. :)
images (1).jpeg
IMG_20180726_161154.jpg

Załączniki

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    6,1 KB · Wyświetleń: 309
  • IMG_20180726_161154.jpg
    IMG_20180726_161154.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 324
@Mika1983 Serdecznie Cię witamy;)
Dziś chyba szału dostanę.Pomyłam podłogi w tych pomieszczeniach co już gotowe mamy,czyli ok 160m2 ale jeszcze 30m2 mamy w remoncie więc wiadomo..kurz,pył..Narobiłam się jak głupia i zajęły mi te podłogi 1,5 godz bo tak starałam sie na luzie to zrobić żeby się nie przemęczyć a i tak pot mi po tyłku aż leciał. Nacieszyłam się ładnymi podłogami chyba przez godzinę...znów wszędzie syf.Nosi się to cholerstwo strasznie a najgorszy ten pył po szlifowaniu ścian..Non stop wychodzi.Już się popłakałam z nerwów:realmad:

@Sabi32 Kochana widzę że masz ten sam problem co ja..Mi pomagają zastrzyki w dupsko z żelazem. Raz na pół roku a czasem na rok...w sumie to trzy dawki co 2 dzień i mam spokój na ok pół roku czasem do roku..Jak spada to znów się zgłaszam

Mamusie farmaceutki co jest najlepsze na ból zęba?? Slyszalam o jakims Solpadine tabletki do rozpuszczania, czy moze pyralgina?? Bo ketonal Active nie pomaga. Chodzi oczywiście o mojego mezusia biednego [emoji24] musi wyrwac ale dopiero idzie we wtorek

@MatkaPolka85 a lezysz wtedy w szpitalu czy tylko sie zglaszasz na zastrzyk?

M napisal, ze juz wraca..wow swieto narodowe ;) ale to sobrze, bwde nogla soczek wypic. Czuje sie dzis slaba jak gowno.

Mamusie farmaceutki co jest najlepsze na ból zęba?? Slyszalam o jakims Solpadine tabletki do rozpuszczania, czy moze pyralgina?? Bo ketonal Active nie pomaga. Chodzi oczywiście o mojego mezusia biednego [emoji24] musi wyrwac ale dopiero idzie we wtorek
No najlepszy ketonal ale ten na recepte niestety..mi bardzo kiedys pomogl obuprofen ale te niebieskie duze kapsulki.

reklama
Do góry