Gratuluje dziewczynki, a przede wszystkim zdrowej dzidzi [emoji4]Ok dziewczyny ja już po wszystko ok! Pola dalej jest dziewczynka i już nic sie nie powinno zmienić w tym temacie [emoji14] waży 331g, ma zdrowe serduszko, daie nerki i wszystko na swoim miejscu liczylismy paluszki ahh emocje powoli schodzą, chyba zaraz zasne [emoji14]
reklama
Ja mam ochraniacz, dostalam, ale do 6msca na pewno nie bede uzywalaCo myślicie o ochraniaczach do łóżeczka ? mi się podoba tak jak jest do połowy dany , ale się naczytałam , że może się przyczyniać do śmierci łóżeczkowej bo , że niby tlen się zabiera dziecku , albo że dziecko się przekręci i przydusi noskiem ...
Haha ja majty nosze, ale spie bez. I czuje, ze jest ok, chociaz odlupac infekcje mi sa obce. [emoji5]Czy tylko ja chodzę bez majtek, bo wtedy czuję że "dół" oddycha ??
Jal bralam luteine mialam tak samo [emoji6]@Dagaa11 za dużo też się nie podmywaj , bo jednak czasami niech tam te dobre bakterie sobie będą , czasami nadmierna higiena może zaszkodzić ja mam coś takiego , że mój śluz jest jak woda teraz , progesteron daje na noc , to rano leci mi po nogach ... nie mam takiego śluzu jak x tygodni temu tylko cieknie , nawet sie wystraszyłam czy to normalne i nie wody gdzieś , ale koleżanka pisała mi , że miała to samo .
Z tym podmywaniem masz racje.
A w ogole uzywacie plynow do hig intymnej? Ja od zawsze tak, w ciazy specjalny dla kobiet w ciazy, ale czytalam u mamyginekolog zeby najlepiej samą wodą sie myc
Tasiorek
Fanka BB :)
Ja napewno uszyję do kompletu, ale na początek chyba nie będę zakładać, zresztą zobaczę, może dopiero później jak mała podrośnieCo myślicie o ochraniaczach do łóżeczka ? mi się podoba tak jak jest do połowy dany , ale się naczytałam , że może się przyczyniać do śmierci łóżeczkowej bo , że niby tlen się zabiera dziecku , albo że dziecko się przekręci i przydusi noskiem ...
motylkowelove
Jal bralam luteine mialam tak samo [emoji6]
Z tym podmywaniem masz racje.
A w ogole uzywacie plynow do hig intymnej? Ja od zawsze tak, w ciazy specjalny dla kobiet w ciazy, ale czytalam u mamyginekolog zeby najlepiej samą wodą sie myc
No woda najlepsza ale ja jednak lubię się podmyć ziajką dla kobiet w ciąży i połogu , jest delikatny bezzapachowy i nic mi po nim , a wiadomo człowiek teraz taki posklejany hehe i fajnie się odświeżyć czymś więcej niż wodą mame ginekolog to tak z przymrużeniem oka czytam , nie zawsze się z nią zgadzam
Mam identycznie.@Dagaa11 za dużo też się nie podmywaj , bo jednak czasami niech tam te dobre bakterie sobie będą , czasami nadmierna higiena może zaszkodzić ja mam coś takiego , że mój śluz jest jak woda teraz , progesteron daje na noc , to rano leci mi po nogach ... nie mam takiego śluzu jak x tygodni temu tylko cieknie , nawet sie wystraszyłam czy to normalne i nie wody gdzieś , ale koleżanka pisała mi , że miała to samo .
Strach bielizny nie ubrać, a przez to że jest tak wodniste to bez wkładki same majtki też nic nie dają....
Wiec jest tragedia I też aż się balm czy to normalne bo to nie jest w ogóle nawet odrobinę leokie czy gęste, no dosłownie woda.
Sabi32
Dzwonila teraz tesciowa i juz wiem, ze M ma dla mnie zakupy na anemie, sok z buraczka, jakies zielska do koktajlu..ja jutro kupie ten sok z pokrzywy.
Ochraniacz na poczatku miec nie bede bo i po co, ale jak juz bedzie sie dzidzia sama przekrecaka to i owszem, pamietam jak syn mial cale czolo w siniakach, bo sie wiecznie obijal o szczebelki :/ ale ja planuje taki pleciony, nie wysoki.
Pospalam z tego stresu dwie godzinki,tak mnie wzial jakis wszechobecny smutek, ze szkoda gadac. Dopiero robie obiad...dobrze, ze dzieci u babci.
Ochraniacz na poczatku miec nie bede bo i po co, ale jak juz bedzie sie dzidzia sama przekrecaka to i owszem, pamietam jak syn mial cale czolo w siniakach, bo sie wiecznie obijal o szczebelki :/ ale ja planuje taki pleciony, nie wysoki.
Pospalam z tego stresu dwie godzinki,tak mnie wzial jakis wszechobecny smutek, ze szkoda gadac. Dopiero robie obiad...dobrze, ze dzieci u babci.
Załączniki
Kacprysiowo
Moderatorka
motylkowelove też ją czytam, czasami ale zawsze z przymrużeniem oka
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Sabi głowa do góry. A ten warkocz do łóżeczka super