reklama
Tak do dzis lekarze go poleceją, ze typowo na bol zeba nie patrzac, ze pomaga on na wszelskiego rodzaju bole.Mi ketonal tez nie pomaga na bol zeba. Tylko ten active jest w najnizszej dawce- 50mg, czyli spokojnie mozna wziąc dwa na raz.
Pyralgina jak i solpadeine działają dosyć silnie przeciwbólowo. Solpadaine ten do rozpuszczania działa.dosyć szybko, bo szybko sie wchłania-na bol zeba osobiscie nie probowałam.
Ja na bol zeba najbardziej polecam Antidol. Kiedys nawer był na nim ząb narysowany, jako typowy lek na bol zeba.
Solpadeina max ma to samo co Antidol+ coffeine i wiecej codeiny, wiec z wymienionych przez nas aptekary, chyba najlepiej sprobowac solpadeina/solpadeina max [emoji6]
Kup Mu solpadeine max i niech zacznie od 1 tablA ten antidol to jedna się bierze czy dwie mozna? To ogromny chłop jest[emoji23]
Dagaa11
Fanka BB :)
Taak, nie raz Antidol nawet na recepcie piszą stomatolodzyTak do dzis lekarze go poleceją, ze typowo na bol zeba nie patrzac, ze pomaga on na wszelskiego rodzaju bole.
Solpadeina max ma to samo co Antidol+ coffeine i wiecej codeiny, wiec z wymienionych przez nas aptekary, chyba najlepiej sprobowac solpadeina/solpadeina max [emoji6]
Popieram- jeśli to kawał chłopa to Solpadine max i zacząć od jednej tabletki
motylkowelove
Ja tez [emoji16] ale mi nie leci wlecze sieJutro wchodzę w 21 tydzien wow, jak to leci
MamaXTrzy
Ja tez [emoji123][emoji123][emoji123]Jutro wchodzę w 21 tydzien wow, jak to leci
reklama
motylkowelove
Haha ja tak mam [emoji16]
Tyle że ja +5kg xD
Tyle że ja +5kg xD