reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja mam asystenta ciazowego ;)
Screenshot_2018-07-20-12-44-16.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-20-12-44-16.png
    Screenshot_2018-07-20-12-44-16.png
    79,9 KB · Wyświetleń: 234
reklama
Mi ketonal tez nie pomaga na bol zeba. Tylko ten active jest w najnizszej dawce- 50mg, czyli spokojnie mozna wziąc dwa na raz.
Pyralgina jak i solpadeine działają dosyć silnie przeciwbólowo. Solpadaine ten do rozpuszczania działa.dosyć szybko, bo szybko sie wchłania-na bol zeba osobiscie nie probowałam.
Ja na bol zeba najbardziej polecam Antidol. Kiedys nawer był na nim ząb narysowany, jako typowy lek na bol zeba.
Tak ;) do dzis lekarze go poleceją, ze typowo na bol zeba nie patrzac, ze pomaga on na wszelskiego rodzaju bole.
Solpadeina max ma to samo co Antidol+ coffeine i wiecej codeiny, wiec z wymienionych przez nas aptekary, chyba najlepiej sprobowac solpadeina/solpadeina max [emoji6]

Tak ;) do dzis lekarze go poleceją, ze typowo na bol zeba nie patrzac, ze pomaga on na wszelskiego rodzaju bole.
Solpadeina max ma to samo co Antidol+ coffeine i wiecej codeiny, wiec z wymienionych przez nas aptekary, chyba najlepiej sprobowac solpadeina/solpadeina max [emoji6]
Taak, nie raz Antidol nawet na recepcie piszą stomatolodzy :)
Popieram- jeśli to kawał chłopa to Solpadine max i zacząć od jednej tabletki :)

Tez tak macie ze nie jestescie glodne a jecie? :D niby sie tym bardzo nie przejmuje bo dopiero wrocilam do wagi sprzed ciazy ale dziwne to :D

reklama
Do góry