reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@EklerkaDaria dokladnie taki zestaw bede szyla :) mam juz nawet ten material, cudny jest.

Dziewczyny calosc, czyli zestaw do wozka ii muffka 60zl. Cala masa materialow do wyboru :)
To ja się do Ciebie odezwie jeśli mogę, jak wybiorę materiał. Uszyjesz mi? Ja potrzebuje ochraniacz do łóżeczka, podusie i kołderkę tylko, żeby było na zmianę. Do wózka to na razie nie myślałam. Może masz jakieś materiały do wyboru? Czy zamawiasz indywidualnie jak co? I czy w ogóle mi uszyjesz?

reklama
Hejka, ja wczoraj miałam konsultacje z poradnia genetyczna, położna i poloznikiem , ot takie sprawdzenie moich planów porodowych. Jak powiedziałam że chce rodzic naturalnie to mieli oczy jak kołpaki.
Ponoć jestem pierwsza polka która decyduje się sama z siebie na SN.
Większość jak może wybrać to chce na łatwiznę - CC i po sprawie.
A ja chcę SN.
Boję się, bo jestem panikara jak coś mocno boli.
Ale chce.
Z laktacja ponoć łatwiej...
I lepiej dla dziecka.
I dojść do siebie łatwiej.

Wiec chce.

A mam ponoć 90% szans że łożysko się odsunie od ujścia szyjki I będę mogła rodzic a nie mieć operacje.

Oby.

Niestety coś mi musiało zaszkodzić, bo pół nocy spędziłam tulac ubikacje, słaba jak kocie.
Już jest lepiej ale boję się teraz cokolwiek zjeść :/
Też jestem panikara ale również wolę naturalny cc to jak piszesz jednak operacja jakby nie było, no chyba że jest taka konieczność to już inna inszosc

Jezu, nie poznaje siebie... wczoraj na obiad wjechała zupka chińska, potem ciastka i drożdżówka. O 21 po wizycie zestaw z Maca z fantą... a dzisiaj wielka porcja placków z blach z masłem i majonezem... i zeby nie było, ze tylko niezdrowe to pojadłam to jabłkiem i gruszka [emoji23][emoji23][emoji23] chyba mały potrzebuje duzo energii [emoji16][emoji16]
Doskonale cie rozumiem mam to samo w tej ciazy mam ochotę na żarcie na które nigdy nie zwracałam uwagi w macu najchętniej bym abonament wykupila, choć jakoś się staram hamowac

A dzis odebralam kombinezonik o ktorym mowilam :D

Załączniki

• 20180725_203318.jpg
    20180725_203318.jpg
    986,2 KB · Wyświetleń: 98
  • 20180725_203333.jpg
    20180725_203333.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 94
Laaaski zapomniałam powiedzieć! Byłam.rano z kumpelą na kawie na mieście i weszłyśmy do h&m- kupiłam stanik do karmienia za 20 zł :D ale nie o tym- stoję w kilometrowej kolejce do kasy i nagle Pani kasjerwa woła: "teraz zapraszam Panią w ciąży". Jeej w jakim szoku byłam :) tak mi się fajnie zrobiło jakoś. Skorzystałam, bo ludzi naprawde było sporo. ;)
Ze kasjerka wyszła z inicjatywa to też mialam ale zeby jakiś człek z kolejki to no way każdy udaje ze nie widzi brzucha

reklama
Do góry