reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny.. chyba wpadłam w trans, to się jakoś leczy? :D

Załączniki

• Screenshot_20180725-195639_Gallery.jpg
    Screenshot_20180725-195639_Gallery.jpg
    310,4 KB · Wyświetleń: 109
  • Screenshot_20180725-195646_Gallery.jpg
    Screenshot_20180725-195646_Gallery.jpg
    232,9 KB · Wyświetleń: 110
  • Screenshot_20180725-195642_Gallery.jpg
    Screenshot_20180725-195642_Gallery.jpg
    299,5 KB · Wyświetleń: 99
reklama
:)
A dlaczego miałabyś nie dostać „ty” praw do opieki? W naszym państwie dzieci zostają przy matce. I trudno w sądzie podważyć niezdolność matki do opieki.

Ja tez chce cc. Pierwsza tez nie planowana. Mały zaczął gubić tętno i było szybkie cięcie. Dopiero po 8 latach się zorientowałam, ze w papierach pisze powód „brak akcji porodowej” i ze „poród o czasie” a urodziłam 36t6d. Tak nakłamali ;).

Przesliczna pościel :). Ja tez już zakupiłam komplet. Jeszcze muszę nad drugim pomyśleć na zmianę. Może się do Ciebie uśmiechnę ;)!? Tylko jeszcze nie wiem jaki wzór, ale wiem ze coś z miętą.

Hah to ja mialam lepsza sytuacje, bo na wypisie mialam wyniki morfologi po porodzie a ja krwi nie mialam pobieranej :D mialam zlecona przez pania doktor ale nikt mi nie pobieral, maz byl to wyjasnic w szpitalu powiedzieli ze oni w komputerze maja ze byla pobrana i ze w nocy i co najlepsze pani powiedziala ze moze spalam i nie poczulam :D tylko ze nie mozna wtedy takiej osobie pobierac krwi.

Dziewczyny.. chyba wpadłam w trans, to się jakoś leczy? :D

Niestety na to nie ma lekarstwa :) ten mam podobne body tylko 62 :) wogole to juz mam 15 sztuk body 62 :D

Hah to ja mialam lepsza sytuacje, bo na wypisie mialam wyniki morfologi po porodzie a ja krwi nie mialam pobieranej :D mialam zlecona przez pania doktor ale nikt mi nie pobieral, maz byl to wyjasnic w szpitalu powiedzieli ze oni w komputerze maja ze byla pobrana i ze w nocy i co najlepsze pani powiedziala ze moze spalam i nie poczulam :D tylko ze nie mozna wtedy takiej osobie pobierac krwi.

Niestety na to nie ma lekarstwa :) ten mam podobne body tylko 62 :) wogole to juz mam 15 sztuk body 62 :D

Ja już nawet nie liczę ile mam wszystkiego, połowy chyba nawet nie zdążę ubrać maluchowi chyba że codziennie inne body :D

Hejka my już po badaniu uff wszystko dobrze, serduszko też wygląda ok i mam nadzieję że podczas badania echo serca lekarz to potwierdzi. Waga 415 g. A i Ignas nadal pozostaje Ignasiem [emoji3] więc już nie będę się łudzić i muszę zacząć kompletowac ubranka pod synka.
Gratulacje super!

Laaaski zapomniałam powiedzieć! Byłam.rano z kumpelą na kawie na mieście i weszłyśmy do h&m- kupiłam stanik do karmienia za 20 zł :D ale nie o tym- stoję w kilometrowej kolejce do kasy i nagle Pani kasjerwa woła: "teraz zapraszam Panią w ciąży". Jeej w jakim szoku byłam :) tak mi się fajnie zrobiło jakoś. Skorzystałam, bo ludzi naprawde było sporo. ;)

Ja miałam taką samą sytuację w Rossmannie [emoji4]

reklama
Do góry