PatkaPatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlaczego miałabyś nie dostać „ty” praw do opieki? W naszym państwie dzieci zostają przy matce. I trudno w sądzie podważyć niezdolność matki do opieki.
Ja tez chce cc. Pierwsza tez nie planowana. Mały zaczął gubić tętno i było szybkie cięcie. Dopiero po 8 latach się zorientowałam, ze w papierach pisze powód „brak akcji porodowej” i ze „poród o czasie” a urodziłam 36t6d. Tak nakłamali .
Przesliczna pościel . Ja tez już zakupiłam komplet. Jeszcze muszę nad drugim pomyśleć na zmianę. Może się do Ciebie uśmiechnę !? Tylko jeszcze nie wiem jaki wzór, ale wiem ze coś z miętą.
Dziewczyny.. chyba wpadłam w trans, to się jakoś leczy?
Hah to ja mialam lepsza sytuacje, bo na wypisie mialam wyniki morfologi po porodzie a ja krwi nie mialam pobieranej mialam zlecona przez pania doktor ale nikt mi nie pobieral, maz byl to wyjasnic w szpitalu powiedzieli ze oni w komputerze maja ze byla pobrana i ze w nocy i co najlepsze pani powiedziala ze moze spalam i nie poczulam tylko ze nie mozna wtedy takiej osobie pobierac krwi.
Niestety na to nie ma lekarstwa ten mam podobne body tylko 62 wogole to juz mam 15 sztuk body 62
Ja już nawet nie liczę ile mam wszystkiego, połowy chyba nawet nie zdążę ubrać maluchowi chyba że codziennie inne bodyHah to ja mialam lepsza sytuacje, bo na wypisie mialam wyniki morfologi po porodzie a ja krwi nie mialam pobieranej mialam zlecona przez pania doktor ale nikt mi nie pobieral, maz byl to wyjasnic w szpitalu powiedzieli ze oni w komputerze maja ze byla pobrana i ze w nocy i co najlepsze pani powiedziala ze moze spalam i nie poczulam tylko ze nie mozna wtedy takiej osobie pobierac krwi.
Niestety na to nie ma lekarstwa ten mam podobne body tylko 62 wogole to juz mam 15 sztuk body 62
Masz ten zestaw co ja mam w koszyku [emoji4] bardzo popularny wzór teraz [emoji4]
Ja tez mam jutro. Powodzenia!Ja pierdziele, ale zaczynam łapać stresa przed jutrzejszymi połówkowymi. Jeszcze jak na złość jadę sama, bo mój musi być w pracy
Gratulacje super!Hejka my już po badaniu uff wszystko dobrze, serduszko też wygląda ok i mam nadzieję że podczas badania echo serca lekarz to potwierdzi. Waga 415 g. A i Ignas nadal pozostaje Ignasiem [emoji3] więc już nie będę się łudzić i muszę zacząć kompletowac ubranka pod synka.
Laaaski zapomniałam powiedzieć! Byłam.rano z kumpelą na kawie na mieście i weszłyśmy do h&m- kupiłam stanik do karmienia za 20 zł ale nie o tym- stoję w kilometrowej kolejce do kasy i nagle Pani kasjerwa woła: "teraz zapraszam Panią w ciąży". Jeej w jakim szoku byłam tak mi się fajnie zrobiło jakoś. Skorzystałam, bo ludzi naprawde było sporo.
Powodzenia! Na ktora masz? Ja na 9.20- tyle dobrze, ze ranoJa tez mam jutro. Powodzenia!
Dawno nie byłam, musze spróbować [emoji14]Ja miałam taką samą sytuację w Rossmannie [emoji4]