reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Gratuluję wizyty Piękne imię Ignacy jest też na mojej top liście imion, chodź mąż i syn mówią już tylko Jasiulek o małym Ja też po wizycie wszystko oki, chłopak pozostał chlopakiemi, ułożony dupka do dolu dlatego te ruchy tak nisko czujeo wadze z doktorkiem nie rozmawialam jakoś a teraz patrze w domu na tym wydruku przyblizona waga 512 g no chyba teoche dużo
Również gratuluje udanej wizyty. Jasiek już jest zajęty i nie chciałam żeby był kolejny w rodzinie chociaż też mi się podoba. W Ignacym się zakochałam :-) Waga się nie przejmuj bo wiadomo że to tylko szacunkowa. Ja natomiast zauważyłam już w domu ze Pani doktor zła datę OM mi wpisała bo 15.03 a ja miałam 01.03 więc pomyłka o 2 tyg i tak myślę czy nie zadzwonić do tej kliniki i nie poprosić o korektę czy sobie darować skoro wszystko i tak wyglądało ok???

reklama
Również gratuluje udanej wizyty. Jasiek już jest zajęty i nie chciałam żeby był kolejny w rodzinie chociaż też mi się podoba. W Ignacym się zakochałam :-) Waga się nie przejmuj bo wiadomo że to tylko szacunkowa. Ja natomiast zauważyłam już w domu ze Pani doktor zła datę OM mi wpisała bo 15.03 a ja miałam 01.03 więc pomyłka o 2 tyg i tak myślę czy nie zadzwonić do tej kliniki i nie poprosić o korektę czy sobie darować skoro wszystko i tak wyglądało ok???
Pamiętaj zmienić tą datę na następnej wizycie. Pewnie jakis błąd się wkradł ;)

Dziewczyny powodzenia na wizytach! ✊✊✊ Czekamy na super wieści i piękne foteczki :)

Ja bym sobie darowała, bo to z OM, nie z USG. Poproś o zmianę na wizycie i tyle. Tu w Anglii na przykład OM nie ma najmniejszego znaczenia, jak już wyznaczą termin na podstawie USG w 13 tc i tego terminu się trzymają do końca :)

Nie leczy z czasem się poglebi wiem z doświadczenia ale cie pociesze wyadaje mi się że byłoby jeszcze gorzej przy córce ja jestem niemal pewna ze byłabym bankrutem jakbym miała dziewuszke więc może lepiej ze drugi syn
Potwierdzam . Nie umiem się powstrzymać przy córce [emoji16] u dziewczynki jest duuuzo więcej rzeczy do kupienia! Bo przecież sama sukienka to nie wszystko.. bo czapeczka musi pasować a jak ciepłej to opaska. No i buciki i torebeczka a no i sweterek też [emoji41] nie wspominając o spineczkach rajstopkach ...[emoji23]
Ale ile to frajdy sprawia!!!!!

Hejka, my już po dzisiejszej wizycie, wszystko super, córeczka macha rączkami i nóżkami ale jeszcze podobno z 2 tygodnie zanim to poczuję, bo to 18 tydzień :) Umówiłam się już na połówkowe, dzisiaj już się doczekać nie mogłam tej wizyty, do wieczora czas się dłużył :) ale na szczęście wszystko Oki i nie mamy żadnych ograniczeń poza tym żeby pilnować ciśnienia :) pozdrawiamy Was razem z Laurą i życzymy powodzenia na wizytach! :)

Hejka, my już po dzisiejszej wizycie, wszystko super, córeczka macha rączkami i nóżkami ale jeszcze podobno z 2 tygodnie zanim to poczuję, bo to 18 tydzień :) Umówiłam się już na połówkowe, dzisiaj już się doczekać nie mogłam tej wizyty, do wieczora czas się dłużył :) ale na szczęście wszystko Oki i nie mamy żadnych ograniczeń poza tym żeby pilnować ciśnienia :) pozdrawiamy Was razem z Laurą i życzymy powodzenia na wizytach! :)
Gratulacje u mnie tez miala byc Laura ale siurak jej wyrósł

reklama
Dziewczyny czy Wy po serduszkowaniu też macie podrażnienia? Trochę nawet krewka pociekła, z początku spanikowałam, że coś z dzieckiem nie tak ale potem poczułam, że się obtarłam i to pewnie stąd..

Do góry