reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hejka my już po badaniu uff wszystko dobrze, serduszko też wygląda ok i mam nadzieję że podczas badania echo serca lekarz to potwierdzi. Waga 415 g. A i Ignas nadal pozostaje Ignasiem [emoji3] więc już nie będę się łudzić i muszę zacząć kompletowac ubranka pod synka.
Gratuluję wizyty Piękne imię Ignacy jest też na mojej top liście imion, chodź mąż i syn mówią już tylko Jasiulek o małym Ja też po wizycie wszystko oki, chłopak pozostał chlopakiemi, ułożony dupka do dolu dlatego te ruchy tak nisko czujeo wadze z doktorkiem nie rozmawialam jakoś a teraz patrze w domu na tym wydruku przyblizona waga 512 g no chyba teoche dużo

Gratuluję wizyty Piękne imię Ignacy jest też na mojej top liście imion, chodź mąż i syn mówią już tylko Jasiulek o małym Ja też po wizycie wszystko oki, chłopak pozostał chlopakiemi, ułożony dupka do dolu dlatego te ruchy tak nisko czujeo wadze z doktorkiem nie rozmawialam jakoś a teraz patrze w domu na tym wydruku przyblizona waga 512 g no chyba teoche dużo

Piekna waga :) az sie wierzyc nie chxe ze nasze maluszki juz takie duze :) a teraz chyba coraz szybciej beda przybierac na wadze. Hmm to moj sie chyba kreci strasznie bo raz czuje bardzo nisko a raz kolo pepka :)

reklama
Do góry