Piękne!!!!
Ja już rożek mam od Sabi32 I go uwielbiam, ale jakbym do niego miała taki zestaw to bym chyba z miłości nie dozyla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne!!!!
Gratuluję wizyty Piękne imię Ignacy jest też na mojej top liście imion, chodź mąż i syn mówią już tylko Jasiulek o małym Ja też po wizycie wszystko oki, chłopak pozostał chlopakiemi, ułożony dupka do dolu dlatego te ruchy tak nisko czujeo wadze z doktorkiem nie rozmawialam jakoś a teraz patrze w domu na tym wydruku przyblizona waga 512 g no chyba teoche dużoHejka my już po badaniu uff wszystko dobrze, serduszko też wygląda ok i mam nadzieję że podczas badania echo serca lekarz to potwierdzi. Waga 415 g. A i Ignas nadal pozostaje Ignasiem [emoji3] więc już nie będę się łudzić i muszę zacząć kompletowac ubranka pod synka.
A dzis odebralam kombinezonik o ktorym mowilam
Gratuluję wizyty Piękne imię Ignacy jest też na mojej top liście imion, chodź mąż i syn mówią już tylko Jasiulek o małym Ja też po wizycie wszystko oki, chłopak pozostał chlopakiemi, ułożony dupka do dolu dlatego te ruchy tak nisko czujeo wadze z doktorkiem nie rozmawialam jakoś a teraz patrze w domu na tym wydruku przyblizona waga 512 g no chyba teoche dużo
Nie leczy z czasem się poglebi wiem z doświadczenia ale cie pociesze wyadaje mi się że byłoby jeszcze gorzej przy córce ja jestem niemal pewna ze byłabym bankrutem jakbym miała dziewuszke więc może lepiej ze drugi synDziewczyny.. chyba wpadłam w trans, to się jakoś leczy?
Trzymam kciuki za wizyteJa tez mam jutro. Powodzenia!
A takie pytanie, co to ta mufka?@EklerkaDaria dokladnie taki zestaw bede szyla mam juz nawet ten material, cudny jest.
Dziewczyny calosc, czyli zestaw do wozka ii muffka 60zl. Cala masa materialow do wyboru
Już wiemA takie pytanie, co to ta mufka?
Proszę podeślij wzory tych materiałów.@EklerkaDaria dokladnie taki zestaw bede szyla mam juz nawet ten material, cudny jest.
Dziewczyny calosc, czyli zestaw do wozka ii muffka 60zl. Cala masa materialow do wyboru