EklerkaDaria
Fanka BB :)
Nie kochana, na Allegro . Dziekuje, ja zakochałam się w tych kwiatkach@lucalew gratuluję udanej wizutu @EklerkaDaria czy zamawialas to z amaloo? Piękne to jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kochana, na Allegro . Dziekuje, ja zakochałam się w tych kwiatkach@lucalew gratuluję udanej wizutu @EklerkaDaria czy zamawialas to z amaloo? Piękne to jest
Ja już nawet nie liczę ile mam wszystkiego, połowy chyba nawet nie zdążę ubrać maluchowi chyba że codziennie inne body
Ja na 16.00 dopiero . daj koniecznie znac po wizycie. Ja sie najbardziej boje ze szyjka sie znowu skrocilaPowodzenia! Na ktora masz? Ja na 9.20- tyle dobrze, ze rano Dawno nie byłam, musze spróbować [emoji14]
Ja się kapnęłam co tam wpisali jak mojej ginekolog dopiero pokazałam. A z tą krwią to nieźle cię zrobili. Spałaś jak zabita i tak ładnie ci pobrali, ze nawet śladu po wykluciu nie było .Hah to ja mialam lepsza sytuacje, bo na wypisie mialam wyniki morfologi po porodzie a ja krwi nie mialam pobieranej mialam zlecona przez pania doktor ale nikt mi nie pobieral, maz byl to wyjasnic w szpitalu powiedzieli ze oni w komputerze maja ze byla pobrana i ze w nocy i co najlepsze pani powiedziala ze moze spalam i nie poczulam tylko ze nie mozna wtedy takiej osobie pobierac krwi.
Niestety na to nie ma lekarstwa ten mam podobne body tylko 62 wogole to juz mam 15 sztuk body 62
Jak będziesz miała farta, to będziesz zmieniała TYLKO raz dziennieJa już nawet nie liczę ile mam wszystkiego, połowy chyba nawet nie zdążę ubrać maluchowi chyba że codziennie inne body
Ja się kapnęłam co tam wpisali jak mojej ginekolog dopiero pokazałam. A z tą krwią to nieźle cię zrobili. Spałaś jak zabita i tak ładnie ci pobrali, ze nawet śladu po wykluciu nie było .
@HappyElephant @Anet23 dlatego wcale nie martwi mnie mój zapas
To ja chce [emoji16] ale to jest do łóżeczka to samo co do wozka ta pościel czy coś innego ? co to jest muffka ? [emoji23]@EklerkaDaria dokladnie taki zestaw bede szyla mam juz nawet ten material, cudny jest.
Dziewczyny calosc, czyli zestaw do wozka ii muffka 60zl. Cala masa materialow do wyboru