reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hah to ja mialam lepsza sytuacje, bo na wypisie mialam wyniki morfologi po porodzie a ja krwi nie mialam pobieranej :D mialam zlecona przez pania doktor ale nikt mi nie pobieral, maz byl to wyjasnic w szpitalu powiedzieli ze oni w komputerze maja ze byla pobrana i ze w nocy i co najlepsze pani powiedziala ze moze spalam i nie poczulam :D tylko ze nie mozna wtedy takiej osobie pobierac krwi.

Niestety na to nie ma lekarstwa :) ten mam podobne body tylko 62 :) wogole to juz mam 15 sztuk body 62 :D
Ja się kapnęłam co tam wpisali jak mojej ginekolog dopiero pokazałam. A z tą krwią to nieźle cię zrobili. Spałaś jak zabita :p i tak ładnie ci pobrali, ze nawet śladu po wykluciu nie było ;).

Ja się kapnęłam co tam wpisali jak mojej ginekolog dopiero pokazałam. A z tą krwią to nieźle cię zrobili. Spałaś jak zabita :p i tak ładnie ci pobrali, ze nawet śladu po wykluciu nie było ;).

No wlasnie mega to zastanawiajace hehe zreszta ja mialam mala od poczatku i kazdy najmniejszy ruch mnie budzil zreszta jak tl w szpitalu czlowiek nigdy sie nie wyspi zwlaszcza przy noworodku :)

reklama
Do góry