reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ale ten smyk internetowy mnie denerwuje. Jak Oni traktuja klienta. Po 2 tyg znowu mi jedna rzecz anulowali,ze juz nie ma . ile mam czekać na wysylke az wszysko anuluja . Z chin szybciej wysylaja i takie rzeczy sie nie zdarzaja. Juz w życiu nic tam nie zamowie

My dzisiaj na obiad klopsy gotowane w sosie z koperkiem. Nazywam to zupa klopsikowa. Gotuję się marchewkę, pora, ziele i liść laurowy a do tego wrzuca się klopsy mielone i potem doprawia do smaku sól, odrobina cukru trochę octu żeby takie słodko kwaśne było. Do tego można jogurt naturalny albo śmietanę i duzooo koperku. A i osobno gotuję ziemniaki.

:)
Udało mi się go nagrać. Dwa dosyć mocne nagrania.. oby się kiedyś przydały... i obym to ja dostała całkowite prawa rodzicielskie.
A może i mnie pokocha kiedyś jakiś mężczyzna..dla którego będę tak ważna jak wy jesteście ważne dla swoich partnerów..

Niestety dostaje 740zl z Zusu i 300zł od rodziców. Nie utrzymalalabym się tutaj sama.
A dlaczego miałabyś nie dostać „ty” praw do opieki? W naszym państwie dzieci zostają przy matce. I trudno w sądzie podważyć niezdolność matki do opieki.
@natka100 doskonale opisalas jak sie czuję. Na dworze bylam z synkiem tylko godzinę. W tym chwile w sklepie. I tak wegetujemy w domu. Z bólem nastawilam rosół i znow leżę. Zapadlabym w sen najchętniej.

A ja bym chciala drugą CC. Pierwsza byla nieplanowana. Cos sie zaczęło dziac. Pewnie po oxy zaczelo leciec tetno..Odeszly brzydkie wody. A wpisali mi niewspolmiernosc. Jak sie okazalo dziecko duże i do tego okrecone pepowina 2 razy. Nie wiem jeszcze co mnie czeka. Moj lekarz jes z innego szpitala. Najwyzej bede rodzic gdzie indziej.
Ja tez chce cc. Pierwsza tez nie planowana. Mały zaczął gubić tętno i było szybkie cięcie. Dopiero po 8 latach się zorientowałam, ze w papierach pisze powód „brak akcji porodowej” i ze „poród o czasie” a urodziłam 36t6d. Tak nakłamali ;).
Powiem mamie zeby zrobiła, jutro ma nadac paczuszke. Ale zestawienie bedzie takie, ten zestawik wlasnie dla siebie dzis uszylam :)Zobacz załącznik 881462
Przesliczna pościel :). Ja tez już zakupiłam komplet. Jeszcze muszę nad drugim pomyśleć na zmianę. Może się do Ciebie uśmiechnę ;)!? Tylko jeszcze nie wiem jaki wzór, ale wiem ze coś z miętą.

reklama
Hejka my już po badaniu uff wszystko dobrze, serduszko też wygląda ok i mam nadzieję że podczas badania echo serca lekarz to potwierdzi. Waga 415 g. A i Ignas nadal pozostaje Ignasiem [emoji3] więc już nie będę się łudzić i muszę zacząć kompletowac ubranka pod synka.
Ale duzy synuś [emoji7][emoji7][emoji7] cudownie

Do góry