natka100
Fanka BB :)
PięknyPowiem mamie zeby zrobiła, jutro ma nadac paczuszke. Ale zestawienie bedzie takie, ten zestawik wlasnie dla siebie dzis uszylam Zobacz załącznik 881462
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PięknyPowiem mamie zeby zrobiła, jutro ma nadac paczuszke. Ale zestawienie bedzie takie, ten zestawik wlasnie dla siebie dzis uszylam Zobacz załącznik 881462
Cudnie ile sobie wyceniasz za komplecik?Powiem mamie zeby zrobiła, jutro ma nadac paczuszke. Ale zestawienie bedzie takie, ten zestawik wlasnie dla siebie dzis uszylam Zobacz załącznik 881462
Nie.Czy Wy też odczuwacie kłucie szyjki?
Kochana ile bierzesz za uszycie takiego zestawu? razem z materiałem oczywiściePowiem mamie zeby zrobiła, jutro ma nadac paczuszke. Ale zestawienie bedzie takie, ten zestawik wlasnie dla siebie dzis uszylam Zobacz załącznik 881462
mam wizytę 30 lipca więc zapytam o to lekarza bo parę razy w ciągu dnia takie kłucie czuję.Mam tak od 2 dni.
A dlaczego miałabyś nie dostać „ty” praw do opieki? W naszym państwie dzieci zostają przy matce. I trudno w sądzie podważyć niezdolność matki do opieki.Udało mi się go nagrać. Dwa dosyć mocne nagrania.. oby się kiedyś przydały... i obym to ja dostała całkowite prawa rodzicielskie.
A może i mnie pokocha kiedyś jakiś mężczyzna..dla którego będę tak ważna jak wy jesteście ważne dla swoich partnerów..
Niestety dostaje 740zl z Zusu i 300zł od rodziców. Nie utrzymalalabym się tutaj sama.
Ja tez chce cc. Pierwsza tez nie planowana. Mały zaczął gubić tętno i było szybkie cięcie. Dopiero po 8 latach się zorientowałam, ze w papierach pisze powód „brak akcji porodowej” i ze „poród o czasie” a urodziłam 36t6d. Tak nakłamali .@natka100 doskonale opisalas jak sie czuję. Na dworze bylam z synkiem tylko godzinę. W tym chwile w sklepie. I tak wegetujemy w domu. Z bólem nastawilam rosół i znow leżę. Zapadlabym w sen najchętniej.
A ja bym chciala drugą CC. Pierwsza byla nieplanowana. Cos sie zaczęło dziac. Pewnie po oxy zaczelo leciec tetno..Odeszly brzydkie wody. A wpisali mi niewspolmiernosc. Jak sie okazalo dziecko duże i do tego okrecone pepowina 2 razy. Nie wiem jeszcze co mnie czeka. Moj lekarz jes z innego szpitala. Najwyzej bede rodzic gdzie indziej.
Przesliczna pościel . Ja tez już zakupiłam komplet. Jeszcze muszę nad drugim pomyśleć na zmianę. Może się do Ciebie uśmiechnę !? Tylko jeszcze nie wiem jaki wzór, ale wiem ze coś z miętą.Powiem mamie zeby zrobiła, jutro ma nadac paczuszke. Ale zestawienie bedzie takie, ten zestawik wlasnie dla siebie dzis uszylam Zobacz załącznik 881462
Ale duzy synuś [emoji7][emoji7][emoji7] cudownieHejka my już po badaniu uff wszystko dobrze, serduszko też wygląda ok i mam nadzieję że podczas badania echo serca lekarz to potwierdzi. Waga 415 g. A i Ignas nadal pozostaje Ignasiem [emoji3] więc już nie będę się łudzić i muszę zacząć kompletowac ubranka pod synka.