Mam zrzut ale ten sam komunikat [emoji52]Naajszybsza metoda - zrobic zrzut ekranu i jego wyslac.
Umoesz to zrobic?
reklama
Wiki robienie testow ma tym etapie jest bez sensu. Zeby porównać grubość kresek musiałabyś robić tym samym którym robiłaś pierwszy testDziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
Witamy Przybywa nas Opowiedzcie coś więcej o sobie Byłyście już na wizycie?
No to jeszcze raz Czesc wszystkim.
Na poczatku zaznacze ze mieszkam w Holandii. (Niestety) Tutaj ciąza jest uznawana w 3 miesiacu. Holendrzy nie ratuja wczesniej. Robia naturalną selekcje
W 2010 roku mialam puste jajo ale uznali mi to jako 1 ciaze i poronienie. Pozniej mialam "male" problemy ze zdrowiem (z perspektywy czasu wyszlo mi to na plus) co zaakwalifikowalo mnie do szybszego potwierdzenia przez lekarzy "stanu blogoslawionego" i takim oto sposobem w 3 tyg dostalam skierowanie do laboratorium. Wyniki wyszly ok. W 5 tyg dostalam brazowego plamienia gdzie wyladowalam na ginekologi, ale uslyszalam ze to tez normalne i nie ma sie czym stresowac.. po 1.5 tyg kontrolne usg( 6t1d) i bylo juz serducho widac
Dzisiaj mialam spotkanie "informacyjne" w szpitalu. Zalozono mi oficjalnie karte ciązy. Nastepne Usg mam 02 maja.. i juz bie moge sie doczekac ☺
No to jeszcze raz Czesc wszystkim.
Na poczatku zaznacze ze mieszkam w Holandii. (Niestety) Tutaj ciąza jest uznawana w 3 miesiacu. Holendrzy nie ratuja wczesniej. Robia naturalną selekcje
W 2010 roku mialam puste jajo ale uznali mi to jako 1 ciaze i poronienie. Pozniej mialam "male" problemy ze zdrowiem (z perspektywy czasu wyszlo mi to na plus) co zaakwalifikowalo mnie do szybszego potwierdzenia przez lekarzy "stanu blogoslawionego" i takim oto sposobem w 3 tyg dostalam skierowanie do laboratorium. Wyniki wyszly ok. W 5 tyg dostalam brazowego plamienia gdzie wyladowalam na ginekologi, ale uslyszalam ze to tez normalne i nie ma sie czym stresowac.. po 1.5 tyg kontrolne usg( 6t1d) i bylo juz serducho widac
Dzisiaj mialam spotkanie "informacyjne" w szpitalu. Zalozono mi oficjalnie karte ciązy. Nastepne Usg mam 02 maja.. i juz bie moge sie doczekac ☺
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Masz na pewno na zdjęciu napisane crl chybaNo wlasnie nie wiem [emoji52] zrobił 2 zdjęcia powiedział ze jest prawidłowo umiejscowiony i żeby teraz przyjść za 2 tyg i zapomniałam o tych mm a opisu nie dawał, samo zdjecie
motylkowelove
Mój 0,13cm miał w 5t 0d <3 marzę usłyszeć , że wszystko w porządku na koniec tyg
Oj to po niemiecku to nie wiem CRL powinnaś mieć a jak nie wiesz to poszukaj na necie jakie oznaczenia tam mają
Oj to po niemiecku to nie wiem CRL powinnaś mieć a jak nie wiesz to poszukaj na necie jakie oznaczenia tam mają
EklerkaDaria
Powtórz jutro betę i nie martw się na zapas. Przytulam mocno i wierze, ze dzidzia mocno się trzyma!Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
No szukalam niby to co jest na zdjęciu ale nic nie mogę dopasować [emoji52]Mój 0,13cm miał w 5t 0d <3 marzę usłyszeć , że wszystko w porządku na koniec tyg
reklama
Dagaa11
A jaka masz bete? Mi przy becie 189 wyszedl cien na tescie o czulosci 25, a na tescie o czulosci 10 normalna gruba kreskaDziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko