reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
Wiki robienie testow ma tym etapie jest bez sensu. Zeby porównać grubość kresek musiałabyś robić tym samym którym robiłaś pierwszy test

Witamy ;) Przybywa nas ;) Opowiedzcie coś więcej o sobie ;) Byłyście już na wizycie?

No to jeszcze raz Czesc wszystkim.
Na poczatku zaznacze ze mieszkam w Holandii. (Niestety) Tutaj ciąza jest uznawana w 3 miesiacu. Holendrzy nie ratuja wczesniej. Robia naturalną selekcje
W 2010 roku mialam puste jajo ale uznali mi to jako 1 ciaze i poronienie. Pozniej mialam "male" problemy ze zdrowiem (z perspektywy czasu wyszlo mi to na plus) co zaakwalifikowalo mnie do szybszego potwierdzenia przez lekarzy "stanu blogoslawionego" i takim oto sposobem w 3 tyg dostalam skierowanie do laboratorium. Wyniki wyszly ok. W 5 tyg dostalam brazowego plamienia gdzie wyladowalam na ginekologi, ale uslyszalam ze to tez normalne i nie ma sie czym stresowac.. po 1.5 tyg kontrolne usg( 6t1d) i bylo juz serducho widac
Dzisiaj mialam spotkanie "informacyjne" w szpitalu. Zalozono mi oficjalnie karte ciązy. Nastepne Usg mam 02 maja.. i juz bie moge sie doczekac ☺

Witajcie a tak sie dziwiłam ,że nie mam objawów to przyszly . tragicznie sie dzisiaj czuje mam mdłosci i metaliczny posmak w ustach ble

Mój 0,13cm miał w 5t 0d <3 marzę usłyszeć , że wszystko w porządku na koniec tyg :)
Oj to po niemiecku to nie wiem CRL powinnaś mieć a jak nie wiesz to poszukaj na necie jakie oznaczenia tam mają

Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
Powtórz jutro betę i nie martw się na zapas. Przytulam mocno i wierze, ze dzidzia mocno się trzyma!

reklama
A jaka masz bete? Mi przy becie 189 wyszedl cien na tescie o czulosci 25, a na tescie o czulosci 10 normalna gruba kreska :)

Do góry