reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
Wiki robienie testow ma tym etapie jest bez sensu. Zeby porównać grubość kresek musiałabyś robić tym samym którym robiłaś pierwszy test

Witamy ;) Przybywa nas ;) Opowiedzcie coś więcej o sobie ;) Byłyście już na wizycie?

No to jeszcze raz Czesc wszystkim.
Na poczatku zaznacze ze mieszkam w Holandii. (Niestety) Tutaj ciąza jest uznawana w 3 miesiacu. Holendrzy nie ratuja wczesniej. Robia naturalną selekcje
W 2010 roku mialam puste jajo ale uznali mi to jako 1 ciaze i poronienie. Pozniej mialam "male" problemy ze zdrowiem (z perspektywy czasu wyszlo mi to na plus) co zaakwalifikowalo mnie do szybszego potwierdzenia przez lekarzy "stanu blogoslawionego" i takim oto sposobem w 3 tyg dostalam skierowanie do laboratorium. Wyniki wyszly ok. W 5 tyg dostalam brazowego plamienia gdzie wyladowalam na ginekologi, ale uslyszalam ze to tez normalne i nie ma sie czym stresowac.. po 1.5 tyg kontrolne usg( 6t1d) i bylo juz serducho widac
Dzisiaj mialam spotkanie "informacyjne" w szpitalu. Zalozono mi oficjalnie karte ciązy. Nastepne Usg mam 02 maja.. i juz bie moge sie doczekac ☺

Witajcie a tak sie dziwiłam ,że nie mam objawów to przyszly . tragicznie sie dzisiaj czuje mam mdłosci i metaliczny posmak w ustach ble

Mój 0,13cm miał w 5t 0d <3 marzę usłyszeć , że wszystko w porządku na koniec tyg :)
Oj to po niemiecku to nie wiem CRL powinnaś mieć a jak nie wiesz to poszukaj na necie jakie oznaczenia tam mają

Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
Powtórz jutro betę i nie martw się na zapas. Przytulam mocno i wierze, ze dzidzia mocno się trzyma!

reklama
A jaka masz bete? Mi przy becie 189 wyszedl cien na tescie o czulosci 25, a na tescie o czulosci 10 normalna gruba kreska :)

Do góry