U mnie był 5t4d wg om zarodek zobaczył od razu ale bez [emoji173]U mnie to był 5t6d wg usg, a wedlug om 6t3d. Ale zarodek maleńki, 3mm zaledwie. Dobra chwile lekarzowi zajelo, zanim go zlokalizował
reklama
Ja chodziłam tam w pierwszej ciazy i było ok. Poza terminami oczywiście.No wiem ze jest.
Dal mi skierowanie na usg do 10tyg bo tego na karte nie ma i plan opieki przedporodowej z ktorym ide do rejestracji i mi badania w nim wymienione rejestrują (musisz miec tez karte ciazy od nich)
No i na tym usg mi powiedzial ze marnie to widzi.. wiecej do lm nie pojde.
W pierwszej ciazy tez mnie tam tak straszyli ;/
Dagaa11
Fanka BB :)
No ja mam 3A to u mnie 1 z kawalkiem ;-)
My dzis na zaleglym szczepieniu bylysmy. Moja dzielna coreczka calkiem dobrze zniosla! Ja jak zwykle gorzej bo przezywalam zanim jeszcze poszłyśmy
Oooo ale szybciutko, a ile mm mial zarodekU mnie był 5t4d wg om zarodek zobaczył od razu ale bez [emoji173]
aga6
To ja mialam pecha..Ja chodziłam tam w pierwszej ciazy i było ok. Poza terminami oczywiście.
No wlasnie nie wiem [emoji52] zrobił 2 zdjęcia powiedział ze jest prawidłowo umiejscowiony i żeby teraz przyjść za 2 tyg i zapomniałam o tych mm a opisu nie dawał, samo zdjecieNo ja mam 3 Oooo ale szybciutko, a ile mm mial zarodek
Dagaa11
Ja na zdjeciu mam napisane ile ma mm, moze ty tez masz?No wlasnie nie wiem [emoji52] zrobił 2 zdjęcia powiedział ze jest prawidłowo umiejscowiony i żeby teraz przyjść za 2 tyg i zapomniałam o tych mm a opisu nie dawał, samo zdjecie
urs
No wlasnie nie wiem [emoji52] zrobił 2 zdjęcia powiedział ze jest prawidłowo umiejscowiony i żeby teraz przyjść za 2 tyg i zapomniałam o tych mm a opisu nie dawał, samo zdjecie
Ja też mam na zdjeciu ilosc mm (u mnie bylo 0,63 mm), powinno byc zawsze!
Wiktorka88 O
Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko
Próbuje dodac zdjęcie mowi mi ze za duzy plik jak to zmniejszyć?Ja też mam na zdjeciu ilosc mm (u mnie bylo 0,63 mm), powinno byc zawsze!
reklama
urs
Próbuje dodac zdjęcie mowi mi ze za duzy plik jak to zmniejszyć?
Naajszybsza metoda - zrobic zrzut ekranu i jego wyslac.
Umoesz to zrobic?