Jak sobie z tym radzisz?Ja mam
reklama
Mnie po medidermie bardziej swędziA probowalas mediderm? Jest na azs, egzeme i luszczyce. Pacjenci bardzo go sobie chwala, a i dermatolodzy przepisuja. U nas 100g tubka kosztuje ok 8 zl, takze majatek to nie jest a moze złagodzi?
Niee probowałam.. ale poszukam skladu i wrecze tu lekarzowi.. moze znajdzie odpowiednikA probowalas mediderm? Jest na azs, egzeme i luszczyce. Pacjenci bardzo go sobie chwala, a i dermatolodzy przepisuja. U nas 100g tubka kosztuje ok 8 zl, takze majatek to nie jest a moze złagodzi?
Daria aktualnie sobie nie radzę. Mam całe ręce i stope w tym nic nie moge robić. Prawie nie mocze rak jeśli musze to rekawiczki. Od dermatologa w ciazy masc robiona ze sterydem po konsultacji z ginem. Cethapil mi pomaga jesli akurat nie jest tragicznie. Chętnie zamienie sie na Twoj dekolt i szyje. Wiem słabe pocieszenieJak sobie z tym radzisz?
Przez tel tego nie ogarneZnajdz pierwsza leosza stronke do zmniejszania zdjec, wrzuc tam zdjecie u podeslij link
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Beta z piątku 29.90 jutro powtórzę. Dużo wody tez wcześniej wypilam. A w jakich jednostkach robilas?A jaka masz bete? Mi przy becie 189 wyszedl cien na tescie o czulosci 25, a na tescie o czulosci 10 normalna gruba kreska
Na staraczkach pisałam o tym ze owu nie było a teraz jak kojarzę to była kolo 20 dc
Wiktorka88 O
Głęboko wierzę, że to kwestia wypicia dużej ilości wody bo dzień po dniu testy ładnie zciemnialy. Do giną idę w piątek mówił ze jedyne czym mam się martwić to porodem...
Wiktoria moja pierwsza beta to 12.7Beta z piątku 29.90 jutro powtórzę. Dużo wody tez wcześniej wypilam. A w jakich jednostkach robilas?
Na staraczkach pisałam o tym ze owu nie było a teraz jak kojarzę to była kolo 20 dc
motylkowelove
Przez tel tego nie ogarne
zapodaj.net zakładka na forum
reklama
Daria aktualnie sobie nie radzę. Mam całe ręce i stope w tym nic nie moge robić. Prawie nie mocze rak jeśli musze to rekawiczki. Od dermatologa w ciazy masc robiona ze sterydem po konsultacji z ginem. Cethapil mi pomaga jesli akurat nie jest tragicznie. Chętnie zamienie sie na Twoj dekolt i szyje. Wiem słabe pocieszenie
Mi dzisiaj powiedziano ze siemie ...nie wiem co to ma wspolnego.. ale sprobowac mozna.. Jak mnie babka zobaczyla w szpitalu to sie przezegnala. Foto tego tak nie pokazuje. Ja jestem zalamana bo nigdy tak mocno nie mialam
A co Ci wywoluje? Mi chyba pomidory