reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Jak sobie z tym radzisz?
Daria aktualnie sobie nie radzę. Mam całe ręce i stope w tym nic nie moge robić. Prawie nie mocze rak jeśli musze to rekawiczki. Od dermatologa w ciazy masc robiona ze sterydem po konsultacji z ginem. Cethapil mi pomaga jesli akurat nie jest tragicznie. Chętnie zamienie sie na Twoj dekolt i szyje. Wiem słabe pocieszenie

Głęboko wierzę, że to kwestia wypicia dużej ilości wody bo dzień po dniu testy ładnie zciemnialy. Do giną idę w piątek mówił ze jedyne czym mam się martwić to porodem...

reklama
Daria aktualnie sobie nie radzę. Mam całe ręce i stope w tym nic nie moge robić. Prawie nie mocze rak jeśli musze to rekawiczki. Od dermatologa w ciazy masc robiona ze sterydem po konsultacji z ginem. Cethapil mi pomaga jesli akurat nie jest tragicznie. Chętnie zamienie sie na Twoj dekolt i szyje. Wiem słabe pocieszenie

Mi dzisiaj powiedziano ze siemie ...nie wiem co to ma wspolnego.. ale sprobowac mozna.. Jak mnie babka zobaczyla w szpitalu to sie przezegnala. Foto tego tak nie pokazuje. Ja jestem zalamana bo nigdy tak mocno nie mialam
A co Ci wywoluje? Mi chyba pomidory

Do góry