reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A stosujesz emolienty?
Tak. Mam od Dermatologa parafine do ciala.. ale dupa! Chyba sie wsciekne. Poczatkowo mialam tylko na dekoldzie a teraz sa wszedzie 1523891384163883132679.jpg

Załączniki

• 1523891384163883132679.jpg
    1523891384163883132679.jpg
    411,7 KB · Wyświetleń: 76
Tak. Mam od Dermatologa parafine do ciala.. ale dupa! Chyba sie wsciekne. Poczatkowo mialam tylko na dekoldzie a teraz sa wszedzie Zobacz załącznik 847346
A probowalas mediderm? Jest na azs, egzeme i luszczyce. Pacjenci bardzo go sobie chwala, a i dermatolodzy przepisuja. U nas 100g tubka kosztuje ok 8 zl, takze majatek to nie jest a moze złagodzi? :)

Dziewczyny płakać mi się chce. Robiłam testy w czwartek i piątek o czułości 10 i ładna kreska była jasna, ale wyraźna dziś zrobiłam o czułości 25 i wyszedł cień cienia. Myślałam że wyjdą juz ciemniejsze nawet te o wyższej czułości. chyba faktycznie nie jest dobrze...jestem podlamana. Plamienia nie mam brzuch boli jak na @ piersi leciutko

Testy sa rozne, lepiej sie nie sugerowac zabarwieniem kreski :) ja jak robilam test w nocy to wyszla kreseczka jasna a jak zrobilam rano innej firmy to kreseczka byla identyczna dopiero za 2 dni jeszcze innej firmy wyszla juz wyrazna :) najlepiej poczekac spokojnie do wizyty :) mialas juz pierwsza? przepraszam ale nie pamietam

Zdjecia dostajecie tylko na wizytach prywatnych czy jak chodzicie na nfz to tez? :)

reklama
Do góry