reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ale czy te pepowine widac na usg? Pewnie wlasnie sie okrecaja w trakcie. Moj byl juz bardzo nisko a o pepowinie dowiedzialam sie w trakcie i zdanie ze bym go nie urodzila....
Widać na USG bo jak mialam USG genetyczne to jeden z bąbli miał wokół szyi ale odwinął się już [emoji4]

reklama
Laaaski zapomniałam powiedzieć! Byłam.rano z kumpelą na kawie na mieście i weszłyśmy do h&m- kupiłam stanik do karmienia za 20 zł :D ale nie o tym- stoję w kilometrowej kolejce do kasy i nagle Pani kasjerwa woła: "teraz zapraszam Panią w ciąży". Jeej w jakim szoku byłam :) tak mi się fajnie zrobiło jakoś. Skorzystałam, bo ludzi naprawde było sporo. ;)
Oby wiecej takich sytuacji! [emoji4]

Laaaski zapomniałam powiedzieć! Byłam.rano z kumpelą na kawie na mieście i weszłyśmy do h&m- kupiłam stanik do karmienia za 20 zł :D ale nie o tym- stoję w kilometrowej kolejce do kasy i nagle Pani kasjerwa woła: "teraz zapraszam Panią w ciąży". Jeej w jakim szoku byłam :) tak mi się fajnie zrobiło jakoś. Skorzystałam, bo ludzi naprawde było sporo. ;)
Super!!
Mnie za to klient zapytał który miesiąc i czy chłopczyk czy dziewczynka, także chyba widać w końcu :D

@Dagaa11 a on jest z jakimis gabeczkami czy gładki? Moze sie wybiore:)
@eevciaa88 ja mialam zawsze niskie ale takie przyzwoite, 116/74 np no ale 100/50 to juz troche hardcore:D ale dziwne bo generalnie dobrze sie czuje...nie jakas oslabiona..ale wczesniej mialam ten sprint do autobusu i moze to byl troche zapalnik. Ale na sZczescie to raczej niegrozne dla dzidzi
"Głównym powodem pojawienia się problemu jest podniesiony poziom hormonów we krwi, który powoduje rozszerzenie naczyń krwionośnych. Pomaga to w lepszym przepływie krwi do dziecka, ale spowalnia jej powrót do serca. To sprawia, że ciśnienie krwi matki obniża się, mniej krwi dociera do mózgu i powstają wtedy zawroty głowy i omdlenia"

@anna.24 mam dni, ze mam takie same zachcianki, ale niestety mij M czuwa i nie ma opcji na fast food czy cole czy duzo slodkiego:errr:

Ja musze urodzić SN bo sie pochlastam :D umieralam jak mi pępek operowali wiec CC sobie nie wyobrazam ..siostra moja miala pepowine na szyjce i co główka jej wyszla, to ja wciagalo, wiec polozna wsadzila lape po pache i odwiazala w brzuchu ;) Moj za to mial wezel prawdziwy, no roznie to bywa..

Na obiedzie bylam u mamy, dzieci sa u tatusia a M bede robic watrobke z cebulka :D choć ja nienawidze..
Burzy w koncu nie bylo..postraszylo, raz zagrzmialo i sie gotuje dalej.

A widzialam dzis kolorowa osmiorniczke dla pewnego dzidziusia z babyboom :p sliczna, wysle fotke jak mama doszyje oczka ;)

@Zuzik1981 kochana posciel do wozka wyszla cudna, sama sie zakochalam w tym materialku i dla siebie jutro szyje takze :)
Sabi a masz fotke?bys mi na priv podeslala

@eevciaa88 ja mialam zawsze niskie ale takie przyzwoite, 116/74 np no ale 100/50 to juz troche hardcore:D ale dziwne bo generalnie dobrze sie czuje...nie jakas oslabiona..ale wczesniej mialam ten sprint do autobusu i moze to byl troche zapalnik. Ale na sZczescie to raczej niegrozne dla dzidzi
"Głównym powodem pojawienia się problemu jest podniesiony poziom hormonów we krwi, który powoduje rozszerzenie naczyń krwionośnych. Pomaga to w lepszym przepływie krwi do dziecka, ale spowalnia jej powrót do serca. To sprawia, że ciśnienie krwi matki obniża się, mniej krwi dociera do mózgu i powstają wtedy zawroty głowy i omdlenia"
Gładki, bez drutów [emoji14] mięciutki, baaardzo przyjemny. Dorwałam ostatni z wyprzedaży, modliłam.sie zeby rozmiar pasował;) a normalna cena 70 zł :O

Ojej to ja ostatnio mialam 85/60 i tetno 100, czulam ze sie zle czuje, takie duszno i zawsze wtedy, oddech zlapac ciezko i serce szybko bije, a na wizycie mam zawsze 110/60

Mnie tak kiedys Pani na poczcie zawolala, a ja nie spodziewajac sie stalam dalej, bo nie docieralo do mnie to, ze ona wola mnie :D

Co do stanika, dobrze, ze napisalas bo ja musze ogolnie stanik kupic,bo mi sie cycki wylewaja :( M tylko chodzi i mi naciaga sukienki, zeby cycki zakryc bo panowie patrza :p ale to jest chyba jedyna rzecz ktora mi przeszkadza..juz mysle chodzic bez stanika, ale wtedy to i baby sie patrza, a to juz za duzo..wszystko mnie cisnie, uwiera, musze kupic cos wygodnego na baloniki :cool2:

Ja po domu chodzilam wczoraj i przedwczoraj bez i jak nikt nie przychodzi tak co chwile ktos z reklamami byl :D dzis chodze w staniku to nikt nie przychodzi :)

Ja pierdziele, ale zaczynam łapać stresa przed jutrzejszymi połówkowymi. Jeszcze jak na złość jadę sama, bo mój musi być w pracy :(

reklama
Sabi a masz fotke?bys mi na priv podeslala
Powiem mamie zeby zrobiła, jutro ma nadac paczuszke. Ale zestawienie bedzie takie, ten zestawik wlasnie dla siebie dzis uszylam :)
Screenshot_2018-07-25-18-59-59.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-25-18-59-59.png
    Screenshot_2018-07-25-18-59-59.png
    1 MB · Wyświetleń: 431
Do góry