reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@natka100 doskonale opisalas jak sie czuję. Na dworze bylam z synkiem tylko godzinę. W tym chwile w sklepie. I tak wegetujemy w domu. Z bólem nastawilam rosół i znow leżę. Zapadlabym w sen najchętniej.

A ja bym chciala drugą CC. Pierwsza byla nieplanowana. Cos sie zaczęło dziac. Pewnie po oxy zaczelo leciec tetno..Odeszly brzydkie wody. A wpisali mi niewspolmiernosc. Jak sie okazalo dziecko duże i do tego okrecone pepowina 2 razy. Nie wiem jeszcze co mnie czeka. Moj lekarz jes z innego szpitala. Najwyzej bede rodzic gdzie indziej.

Eh a ja sie zastanawiam jak mi pozwolili rodzic i jak urodzilam jak corka tez tak byla dwa razy owinieta, wody mialam prawidlowe ale o tym owinieciu nawet nikt mi nie mowil a usg mialam dzien przed porodem robione :)

reklama
Aż tak ? U mnie mówią burze ale omija dosyć
Ponoć i przy akcji porodowej dzieci się okrecaja :/ tak czytam czasami o porodach to dużo dzieci się rodzi z tym węzłem nawet :/ straszne to jest ze ta pepowina tak może zrobić mogłaby być inaczej skonstruowana

Jezu, nie poznaje siebie... wczoraj na obiad wjechała zupka chińska, potem ciastka i drożdżówka. O 21 po wizycie zestaw z Maca z fantą... a dzisiaj wielka porcja placków z blach z masłem i majonezem... i zeby nie było, ze tylko niezdrowe to pojadłam to jabłkiem i gruszka [emoji23][emoji23][emoji23] chyba mały potrzebuje duzo energii [emoji16][emoji16]

Heh mi tez sie cos ostatnio stalo bo tylko bym jadla :) ale dzidziu w brzuchu bryka wiec pewnie sie cieszy jak zajadam :) tylko sie boje jutro na wage stanac co mi tam wyjdzie hehe

Aż tak ? U mnie mówią burze ale omija dosyć
Ponoć i przy akcji pogodowej dzieci się okrecaja :/ tak czytam czasami o porodach to dużo dzieci się rodzi z tym węzłem nawet :/ straszne to jest ze ta pepowina tak może zrobić mogłaby być inaczej skonstruowana

No juz dzis druga i druga ulewa :)
a na obiad mam pomidorowa, bo juz za mna kilka dni chodzila, jutro ide na wizyte to obiadek u tesciowej pewnie bede zajadac :) tyle z glowy hehe

No juz dzis druga i druga ulewa :)
a na obiad mam pomidorowa, bo juz za mna kilka dni chodzila, jutro ide na wizyte to obiadek u tesciowej pewnie bede zajadac :) tyle z glowy hehe
To u mnie ulewa była też ale jakoś w sobotę czy piątek teraz tak przelotnie chciałabym burze lekka a nie ulewe bo błyskawicy w tym roku nie widziałam [emoji23]
No ja jutro nie wiem co będę robić ... Łazanki chyba

To ekspresem wróciłaś... już sobie tak dumam przecież dopiero pokazywałas zakupy z Pl a wczoraj wizyta [emoji3] a w końcu byłaś u tego gina w Pl czy nie
Miałam iść prywatnie i oczywiście jak się stawilam to się okazało że oni przepraszaj ale im się karteczki w kalendarzu pomylił i oni myśleli że ja chciałam na sierpień a nie na lipiec i że oni już są aż za bardzo wypełnieni na dzisiaj i że w ramach przeprosin mogą mnie na czwartek zapisać po 18.00 :/:/
Trochę z pupy ale nie miałam już fizycznie czasu na szukanie innego wolnego gdzieś więc musiałam odpuścić :(

O no to faktycznie zapisali superowo ... mogli juz przyjąć jak wiedzieli , że nie miejscowa jesteś łosie jedne , no ale co poradzić ;/

reklama
@anna.24 mam dni, ze mam takie same zachcianki, ale niestety mij M czuwa i nie ma opcji na fast food czy cole czy duzo slodkiego:errr:

Ja musze urodzić SN bo sie pochlastam :D umieralam jak mi pępek operowali wiec CC sobie nie wyobrazam ..siostra moja miala pepowine na szyjce i co główka jej wyszla, to ja wciagalo, wiec polozna wsadzila lape po pache i odwiazala w brzuchu ;) Moj za to mial wezel prawdziwy, no roznie to bywa..

Na obiedzie bylam u mamy, dzieci sa u tatusia a M bede robic watrobke z cebulka :D choć ja nienawidze..
Burzy w koncu nie bylo..postraszylo, raz zagrzmialo i sie gotuje dalej.

A widzialam dzis kolorowa osmiorniczke dla pewnego dzidziusia z babyboom :p sliczna, wysle fotke jak mama doszyje oczka ;)

@Zuzik1981 kochana posciel do wozka wyszla cudna, sama sie zakochalam w tym materialku i dla siebie jutro szyje takze :)

Do góry