Kacprysiowo
Moderatorka
Wczoraj mialam wizyte to już 20 tc , szok! Strasznie czas pędzi. Połówkowe 3.08.
Zuzik bardzo się cieszę ze u Was ok :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udało mi się go nagrać. Dwa dosyć mocne nagrania.. oby się kiedyś przydały... i obym to ja dostała całkowite prawa rodzicielskie.
A może i mnie pokocha kiedyś jakiś mężczyzna..dla którego będę tak ważna jak wy jesteście ważne dla swoich partnerów..
Niestety dostaje 740zl z Zusu i 300zł od rodziców. Nie utrzymalalabym się tutaj sama.
Wczoraj mialam wizyte to już 20 tc , szok! Strasznie czas pędzi. Połówkowe 3.08.
Ja bym sie wyprowadzila od takiego bydlakaPo 14h od wyjścia do pracy wrócił.
Chociaż bolał mnie brzuch i ogólnie zle się czuje zrobiłam mu kolacje.
Brat przywiózł mu do pracy dwie torby słoików z kompotami itd.
Przyniósł to. Tak się zmęczył, że skurwy..n powiedział : nie wyjdę już z tym kundlem sama sobie idź..
Po czym oburzony do mnie krzyczy: no czekam jak mnie przeprosisz nie doceniasz mnie i moich starań !
Co cygańska cholota i duma Ci nie pozwala?
Siedzę teraz z psem po spacerze na ławce przed blokiem i ryczę.
Robila ktoras z Was genetyczne w 11+1? Bo innych terminow nie bylo a boje sie ze to za wczesnie
Dlaczego nie uratują nierozumiem. Ja tez jestem z mazur. W olsztynie maja bardzo dobre szpitale. Nawet nie dawno bylo mowili w tv jak urotowali ciaze kobiecie ktora jedna miala w macicy a druga po za maciczna .pierwszy taki przypadek w Polsce.Dziewczyny jestem tu.. bo nie mam gdzie iść.. a na Mazurach mi ciąży nie uratują ... powiedziano mi to dosłownie..
Też jestem zdania że jak grupa zamknięta na fb to tylko my.Ja tez sie pisze, ale wlasnie na nasze grudniówki z babyboom tamta stronw na fb lubie poczytac, ale jest o wiele za duzo osob...
Gratuluje udanych wizyt! Ja uciekam spac :*