reklama
patuśka
Fanka BB :)
Startuje z waga 46 kg. W pierwszej ciazy przytylam 8 kg bodajzeA jak u Was z wagą? U mnie 2kg na minusie. W pierwszej ciazy z 5 kg schudlam na poczatku i pod koniec mialam 65 kg chyba a jak zaszlam w ciaze 58 oby i teraz tak bylo. Z 62 juz na 60 polecialo.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aga6
to szczuplutka jestes ;-)Startuje z waga 46 kg. W pierwszej ciazy przytylam 8 kg bodajze
U mnie ta nerwowosc i wahania nastrojow.. grr. I senna troche jestem ale jak juz sie rozkrece to rozpiera mnie energia ;p dzis pol dnia spacerowalam z corka bo taka piekna pogoda. Jutro licze na powtorke a na weekend wyjezdzamy nad jeziorko ;-) wiec nie piszcie duzo zebym nie musiala nadrabiac ;pU mnie z objawow: delikatne mdlosci o roznych porach dnia, tkliwe, twarde piersi, sennosc... a co najbardziej mi dokucza to bole jak mi sie tan wszystko w srodku rozciaga :/
motylkowelove
Ja biorę od 2 miesięcy metformine i 50 ważę obecnie ;p
O takich rzeczach jak plany na przyszłość , wyprawka etc. nie mam na razie w głowie , imion też nie ... chociaż zawsze marzyłam o Julce lub Ksawerym
O takich rzeczach jak plany na przyszłość , wyprawka etc. nie mam na razie w głowie , imion też nie ... chociaż zawsze marzyłam o Julce lub Ksawerym
motylkowelove
Ja miałam zawsze problem z przytyciem wiecznie ważyłam 46 ... udało mi się dobić do 52 to zaczełam brac metke i juz 50 ;p
aga6
Ja mam problem z wozkiem.. bo mam niby ten w ktorym corka jezdzi ale jak drugie sie urodzi ona bedzie miala rok i 9 mcy wiec wozka bedzie jeszcze uzywac.. i nie wiem czy kupowac podwojny czy dostawke do mojego czy coo..Ja biorę od 2 miesięcy metformine i 50 ważę obecnie ;p
reklama
Aga pewnie jeszcze wózek się przyda, moim zdaniem będzie za mała na dostawkeJa mam problem z wozkiem.. bo mam niby ten w ktorym corka jezdzi ale jak drugie sie urodzi ona bedzie miala rok i 9 mcy wiec wozka bedzie jeszcze uzywac.. i nie wiem czy kupowac podwojny czy dostawke do mojego czy coo..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom