reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A macie juz pomysly na imiona?
Ja w domu mam Amelię i jak bedzie syn to Antonii a jak druga dziewuszka to nie mam pojecia.. moze Natalia? Oliwia? Antonina? Nie mam pomyslu wiec po cichu licze na chlopca ;p

reklama
U mnie z objawow: delikatne mdlosci o roznych porach dnia, tkliwe, twarde piersi, sennosc... a co najbardziej mi dokucza to bole jak mi sie tan wszystko w srodku rozciaga :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak u Was z wagą? U mnie 2kg na minusie. W pierwszej ciazy z 5 kg schudlam na poczatku i pod koniec mialam 65 kg chyba a jak zaszlam w ciaze 58:p oby i teraz tak bylo. Z 62 juz na 60 polecialo.
Startuje z waga 46 kg. W pierwszej ciazy przytylam 8 kg bodajze

Startuje z waga 46 kg. W pierwszej ciazy przytylam 8 kg bodajze

to szczuplutka jestes ;-)
U mnie z objawow: delikatne mdlosci o roznych porach dnia, tkliwe, twarde piersi, sennosc... a co najbardziej mi dokucza to bole jak mi sie tan wszystko w srodku rozciaga :/

U mnie ta nerwowosc i wahania nastrojow.. grr. I senna troche jestem ale jak juz sie rozkrece to rozpiera mnie energia ;p dzis pol dnia spacerowalam z corka bo taka piekna pogoda. Jutro licze na powtorke a na weekend wyjezdzamy nad jeziorko ;-) wiec nie piszcie duzo zebym nie musiala nadrabiac ;p

Ja biorę od 2 miesięcy metformine i 50 ważę obecnie ;p
O takich rzeczach jak plany na przyszłość , wyprawka etc. nie mam na razie w głowie , imion też nie ... chociaż zawsze marzyłam o Julce lub Ksawerym

Dziewczyny ale chudziaki z Was ! Ja sie na razie nie waze ale po ciazy schudlam tak że nigdy taka chuda nie bylam wiec pod tym kątem jest ok

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę od 2 miesięcy metformine i 50 ważę obecnie ;p
O takich rzeczach jak plany na przyszłość , wyprawka etc. nie mam na razie w głowie , imion też nie ... chociaż zawsze marzyłam o Julce lub Ksawerym
Ja mam problem z wozkiem.. bo mam niby ten w ktorym corka jezdzi ale jak drugie sie urodzi ona bedzie miala rok i 9 mcy wiec wozka bedzie jeszcze uzywac.. i nie wiem czy kupowac podwojny czy dostawke do mojego czy coo..

reklama
Ja mam problem z wozkiem.. bo mam niby ten w ktorym corka jezdzi ale jak drugie sie urodzi ona bedzie miala rok i 9 mcy wiec wozka bedzie jeszcze uzywac.. i nie wiem czy kupowac podwojny czy dostawke do mojego czy coo..
Aga pewnie jeszcze wózek się przyda, moim zdaniem będzie za mała na dostawke

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry