reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@aga6 komu trzeba powiedzieć to trzeba ... poza najbliższymi raczej nie polecam , bo w razie odpukac nieszczęścia to później znajomi przykładowo nie wiedzą jak z nami rozmawiać nawet

Dziewczyny może nie wiecie jeśli chcecie kogoś wywołać pred nickiem dajecie @ jak na FB :)
Ja mam bardzo male i zaufane grono znajomych ;-)

reklama
U mnie na razie wie tylko mąż. W przyszłym tygodniu pójde do lekarza i wtedy powiemy rodzicom. Planuję kupić dla synka body z napisem "zostanę starszym bratem".
Rodzicom powiemy, że Mati chciałby im coś zakomunikować :-D
Hah ja tez tak teraz rodzicom powiedzialam ;-) kupilam takie body i powiedzialam zeby sweter Amelce (corce) zdjeli bo jej cieplo i zanim przeczytali to z 20 min minelo.. a ja stalam i sie smialam jak glupia :p

No jak uwazasz :-) ja po prostu powiedzialam ze nie pije bo nie mam ochoty i zrozumieli ;p
U nas tez tetaz a sobote znajomi beda i tez mam problem :D bo to taka kolezanka, ktora nie uwierzy jak powiem ze nie mam ochoty [emoji14] sama sie pewnie domysli :)

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja powiem Wam dziewczyny jestem zła bo akurat w weekend wyjeżdżamy ze znajomymi i bede musiała im powiedzieć a nie chce jeszcze nikomu mowic [emoji85] no ale my zawsze duzo imprezowalismy nie uwierza ze ja zero alko [emoji17] wiem słabo to brzmi

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Po mnie wczoraj znajomi się poznali. Mówią ale masz błysk w twarzy i czemu wina nie chcesz? I musiałam się przyznać!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hah ja tez tak teraz rodzicom powiedzialam ;-) kupilam takie body i powiedzialam zeby sweter Amelce (corce) zdjeli bo jej cieplo i zanim przeczytali to z 20 min minelo.. a ja stalam i sie smialam jak glupia :p
Też chce kupic takie body albo blizke z krótkim rekawem [emoji4]

reklama
Witam wszystkie nowe grudniowki :)
Przewijal sie temat pierwszej wizyty. Ja planuje sie wybrac 19 kwietnia, bedzie wtedy skończone 6 tygodni wiec licze na serducho.

Powiem Wam ze powoli odliczam dni do najwczesniejszego mozliwego terminu na pojscie na l4. Nie mam sily na nic i ciagle bym spala, a pracuje do 18-19 :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie z terminem podobnie [emoji4] masz już dzieci ?

Do góry