Motylku ile masz wzrostu? I co to metka ?Ja miałam zawsze problem z przytyciem wiecznie ważyłam 46 ... udało mi się dobić do 52 to zaczełam brac metke i juz 50 ;p
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Motylku ile masz wzrostu? I co to metka ?Ja miałam zawsze problem z przytyciem wiecznie ważyłam 46 ... udało mi się dobić do 52 to zaczełam brac metke i juz 50 ;p
Motylku właśnie wracam od lekarza miałam ochotę się rozpłakać ale odpuściłam. Mam egzeme albo prościej atopowe zapalenie skory. Rece i stopa wyglądają jakby były poparzone. Boli swędzi i piecze. Nic nie moge robić. W ciąży nie moga mi dac za bardzo żadnych leków. Jak bedzie bardzo zle ide do szpitala i dostaje sterydy poza jelitowo [emoji32]Ja to 164 jakoś ;p taki cukierek heh tak serio to na hiperinsulinemię , o moich lekach to Wam nie będę pisać , bo byście się złapały za głowę ja jestem na 2 różnych zastrzykach podaje sobie codziennie i wielu lekach , a na razie na grudniówkach praktycznie same zdrowe mamy także , nie ma co się rozpisywać... w każdym razie to będzie trudna ciąża niestety
Taki chyba wezmeAga pewnie jeszcze wózek się przyda, moim zdaniem będzie za mała na dostawke
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wroc do nas jak najszybciej.. i zycze Ci zebys tez sie zaczela tym cieszyc i zeby wszystko bylo w porządku. Żeby życie w końcu Cię oszczedzilo :*@aga6 nic nie uraziłaś , ja to wszystko kochana rozumiem ... tylko ja nigdy nie dotrwałam dalej niż kilka tygodni i nie jestem w stanie na razie z Wami tutaj planować takich rzeczy , bo po prostu trochę dla mnie jak sen ... a Wy cieszcie się swoim stanem ;*