reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja to 164 jakoś ;p taki cukierek heh tak serio to na hiperinsulinemię , o moich lekach to Wam nie będę pisać , bo byście się złapały za głowę :) ja jestem na 2 różnych zastrzykach podaje sobie codziennie i wielu lekach , a na razie na grudniówkach praktycznie same zdrowe mamy także , nie ma co się rozpisywać... w każdym razie to będzie trudna ciąża niestety

Ja to 164 jakoś ;p taki cukierek heh tak serio to na hiperinsulinemię , o moich lekach to Wam nie będę pisać , bo byście się złapały za głowę :) ja jestem na 2 różnych zastrzykach podaje sobie codziennie i wielu lekach , a na razie na grudniówkach praktycznie same zdrowe mamy także , nie ma co się rozpisywać... w każdym razie to będzie trudna ciąża niestety
Motylku właśnie wracam od lekarza miałam ochotę się rozpłakać ale odpuściłam. Mam egzeme albo prościej atopowe zapalenie skory. Rece i stopa wyglądają jakby były poparzone. Boli swędzi i piecze. Nic nie moge robić. W ciąży nie moga mi dac za bardzo żadnych leków. Jak bedzie bardzo zle ide do szpitala i dostaje sterydy poza jelitowo [emoji32]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@Martenika a z czego Ci się to wzięło ;/ bardzo współczuję ja kiedyś dawno miałam stan zapalny na nogach chyba największy koszmar jaki chorobowo miałam...
Myślę , że sterydy pomogą , podadzą Ci tak żeby nie dotarły do dzidzi .
Mam nadzieję , że przejdzie im szybciej się z tym rozprawisz tym lepiej moim zdaniem ;*

Wiecie ... chyba nie czuję się gotowa jeszcze tutaj być :/
Wy już piszecie o wózkach , kolejnych dzieciach ... dla mnie za wcześnie , za szybko na razie
Wrócę jak wszystko będzie dobrze ... kibicuję mocno :***

Eeej :-( nie chcialam Cie w zaden sposob urazic i Cie wyganiac.. przepraszam..
Ja sama za szybko sie ciesze ale ja to wszystko lubie miec zaplanowane rok wczesniej :/

@aga6 nic nie uraziłaś , ja to wszystko kochana rozumiem ... tylko ja nigdy nie dotrwałam dalej niż kilka tygodni i nie jestem w stanie na razie z Wami tutaj planować takich rzeczy , bo po prostu trochę dla mnie jak sen ... a Wy cieszcie się swoim stanem ;*

@aga6 nic nie uraziłaś , ja to wszystko kochana rozumiem ... tylko ja nigdy nie dotrwałam dalej niż kilka tygodni i nie jestem w stanie na razie z Wami tutaj planować takich rzeczy , bo po prostu trochę dla mnie jak sen ... a Wy cieszcie się swoim stanem ;*
Ale wroc do nas jak najszybciej.. i zycze Ci zebys tez sie zaczela tym cieszyc i zeby wszystko bylo w porządku. Żeby życie w końcu Cię oszczedzilo :*

reklama
Ja się cieszę :) tylko po prostu , jestem póki co w innym wymiarze ... to moja 5ta ciąża niestety już inaczej się przezywa ... każdy dzień z moim Kropkiem jest cudem teraz dla mnie :)

Do góry