reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja to 164 jakoś ;p taki cukierek heh tak serio to na hiperinsulinemię , o moich lekach to Wam nie będę pisać , bo byście się złapały za głowę :) ja jestem na 2 różnych zastrzykach podaje sobie codziennie i wielu lekach , a na razie na grudniówkach praktycznie same zdrowe mamy także , nie ma co się rozpisywać... w każdym razie to będzie trudna ciąża niestety
Nie takie zdrowe ;) ja od prawie roku na metforminie jade, teraz doszedl kwas acetylosalicylowy itd itp. nie ma lekko [emoji14]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Dagaa11 no własnie powiedz mi ja biorę metformax xr500 , bo mam lekką hiperinsulinemię nie mam IO , i nie wiem czy mam brać czy odstawiać masakra wszędzie piszą rózne opcje ;p

Wiecie ... chyba nie czuję się gotowa jeszcze tutaj być :/
Wy już piszecie o wózkach , kolejnych dzieciach ... dla mnie za wcześnie , za szybko na razie
Wrócę jak wszystko będzie dobrze ... kibicuję mocno :***
Motylku ja tez daleko jeszcze nie planuje. Wogole nie czuje ze jestem w ciaży.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@Martenika a z czego Ci się to wzięło ;/ bardzo współczuję ja kiedyś dawno miałam stan zapalny na nogach chyba największy koszmar jaki chorobowo miałam...
Myślę , że sterydy pomogą , podadzą Ci tak żeby nie dotarły do dzidzi .
Mam nadzieję , że przejdzie im szybciej się z tym rozprawisz tym lepiej moim zdaniem ;*
Motylku to jest przewlekla choroba tego nie da sie wyleczyc mam ja od urodzenia. Ogólnie sterydy to nic dobrego one zaleczaja tylko ale nie likwiduja skutku.

@Dagaa11 no własnie powiedz mi ja biorę metformax xr500 , bo mam lekką hiperinsulinemię nie mam IO , i nie wiem czy mam brać czy odstawiać masakra wszędzie piszą rózne opcje ;p
Wiesz co ja biore typowo na policystyczne jajniki, lekarz powiedzial, ze jak zajde to mam dalej brać. Wiec biore :) odstawiac bedziemy dopiero pozniej stopniowo.

Motylku ja tez daleko jeszcze nie planuje. Wogole nie czuje ze jestem w ciaży.

No dokladnie, ja sie niby czuje, ale wiadomo jak to jest na poczatku... W poprzedniej ciazy, ktora stracilam wszystko planowalam od poczatku- wozek, lozeczko itd a pozniej.... Dlatego teraz podchodze bardziej na spokojnie :)

reklama
Rozumiem :) ja musze pogadać moim endo i ginem ... bo sama nie wiem co robić
Ja jak dotrwam to wyprawke zacznę robić pod koniec ciąży , w sklepach nic nie brakuje :) byle zdrowie było i dzidzi ładnie się rozwijało

Do góry