lucalew
Fanka BB :)
Ja miałam bodajże od 36 tc ale zalapalam się na jedno jeszcze w przychodni/klinice gdzie chodziłam i niestety trafiłam do szpitala na patologie ciąży więc tam miałam codziennie po prawie 1,5 tyg. do domu wipisali i po następnym 1,5 tyg. znowu byłam już w szpitalu aż do porodu. Generalnie z tego co pamiętam to plan jest co tydzień na ktg od skończonego 36 tc. Jeśli prowadzona jesteś od lekarza z NFZ to pewnie albo dostaniesz skierowanie do szpitala lub moja przyjaciółka jeździła co tydzień do przychodni gdzie prowadziła ciąże.@lucalew @Dagaa11 ale czad..ale moze jakas inna chorobka wasza jeszcze przekonala gina? No nic w kazdym razie super. W takim razie @aga6 walcz o darmoszke
A pytanie chyba do @lucalew i ogolnie do mam kochana to Ty mialas dodatkowe echo serca? Ja mam, wiec bardziej chodzi mi o ktg pod koniec ciazy, bodajze poltora miesiące przed terminem? Jak czesto sie je robi w szpitalu? Jest jakis pakiet darmowych? Jakie sa standardy?Za inne sie placi np czy w ogole tak nie ma, moze w gabinetach lekarskich robia za oplata? A mozna miec jakies skierowanie zeby czesciej je robic w szpitalu? Ktos sie z czyms takim spotkal?