reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Szufladka Boryska :).
Dzisiaj jeszcze dwa kompleciki w Tesco kupiłam. Jeden na 74 więc blizej lata bedzie ;).

Załączniki

• 20180719_153921.jpg
    20180719_153921.jpg
    921,9 KB · Wyświetleń: 128
  • 20180719_154355.jpg
    20180719_154355.jpg
    923,9 KB · Wyświetleń: 138
  • 20180719_153303.jpg
    20180719_153303.jpg
    1 011,8 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Właśnie dziewczyny jak jest u was z praniem nowych ciuszków? Wszystko na 90 stopni? Na metkach producenci podają temp. 40 ale nie wyobrażam sobie tak prać ciuszków dla noworodka, czy przesadzam?

@aguula zestaw z czapeczką... zakochałam sie :D kurczę, wy juz szuflady organizujecie maluchom, ja wszystko poki co w reklamówce trzymam :D a jeszcze dzisiaj dostawa z h&m bedzie to juz w ogole sie jaram :) ale Tesco trzeba bedzie chyba odwiedzić ;):)

@aguula zestaw z czapeczką... zakochałam sie :D kurczę, wy juz szuflady organizujecie maluchom, ja wszystko poki co w reklamówce trzymam :D a jeszcze dzisiaj dostawa z h&m bedzie to juz w ogole sie jaram :) ale Tesco trzeba bedzie chyba odwiedzić ;):)
Hehe ja na razie wyposażyłam się w pudełka z Pepko tekturowe i zagospodarowałam na nie miejsce u siebie w szafie ale rozglądam się powoli za komodą :)

@lucalew 1 poronienie nie jest wskazaniem:/ no chyba ze jakis zloty gin sie znajdzie. Generalnie to 2 lub 3 poronienia +. @aga6 prenatalne pierwsze do 13+6 az dzidzia nie przekroczy chyba 8,4 cm a roznie z terminami, zalezy do jakoego lekarza chcesz sie zapisac, ja aie zapisalam na poczatku 10 tyg:)
U mnie było po 1 poronieniu więc złoty gin się trafił [emoji3]

Ania ja bylam w Tesco w Bielsku bo jestesmy całe wakacje w domu w górach. Myślimy o przeprowadzce tutaj na stałe... Narazie rozmyślamy i dyskutujemy.
Maz na swoim. Tu tez ma klijentów. Tylko Mlodemu trzeba by bylo zmienic szkole. No i moja praca... Szkoda mi troche tych 14lat w jednej placówce i umowy na stałe, ale z drugiej strony byłam ostatnio wykończona...
I tu mamy super warunki. Domek nowy, prawie wykończony. Piękny ogród, czyste powietrze, szlaki do spacerków z wózkiem.
I taka to mam zagwozdke... Nie lubie zmian.
Tak nie sprzedamy bo dom mamy na pol po dziadkach z bratem. Trzeby by wynajac...
Szafy zabudowane mam tu od roku wiec jeszcze jakies wolne szuflady mam ;).
Body tu nie bylo w promocje. Komplecili letnie tylko. Ten ostatni na zdjęciu. Moze w K-c jest coś wiecej.

Ja jutro bede w K-c na wizycie, mam duzo rzeczy do zabrania z naszego obecnego domu i musze na strych wejść znajeść worek z 1 roku. Wtedy bede wiedziala co jeszcze dokupic ;).

Ania ja bylam w Tesco w Bielsku bo jestesmy całe wakacje w domu w górach. Myślimy o przeprowadzce tutaj na stałe... Narazie rozmyślamy i dyskutujemy.
Maz na swoim. Tu tez ma klijentów. Tylko Mlodemu trzeba by bylo zmienic szkole. No i moja praca... Szkoda mi troche tych 14lat w jednej placówce i umowy na stałe, ale z drugiej strony byłam ostatnio wykończona...
I tu mamy super warunki. Domek nowy, prawie wykończony. Piękny ogród, czyste powietrze, szlaki do spacerków z wózkiem.
I taka to mam zagwozdke... Nie lubie zmian.
Tak nie sprzedamy bo dom mamy na pol po dziadkach z bratem. Trzeby by wynajac...
Szafy zabudowane mam tu od roku wiec jeszcze jakies wolne szuflady mam ;).
Body tu nie bylo w promocje. Komplecili letnie tylko. Ten ostatni na zdjęciu. Moze w K-c jest coś wiecej.

Ja jutro bede w K-c na wizycie, mam duzo rzeczy do zabrania z naszego obecnego domu i musze na strych wejść znajeść worek z 1 roku. Wtedy bede wiedziala co jeszcze dokupic ;).

Bielsko to moje rejony :) tez planujemy budowę domu koło Bielska. A skąd jestes w ogole bo chyba pominęłam cos?:)

reklama
Bielsko to moje rejony :) tez planujemy budowę domu koło Bielska. A skąd jestes w ogole bo chyba pominęłam cos?:)

Dokladnie z Bedzina. Lakarza mam z Katowic. Kiedys o tym pisałyśmy. A stad mam dokladnie 18km do Bielska. Wybudowaliśmy się przed Brenna. Mial byc dom rekreacyjny weekendowo-wakacyjny a "powstal" caloroczny ;). Projekt mieliśmy indywidualny i powiedzmy ze "troche" zmian wprowadziliśmy...
Tu jest nasze. Tam moje wiec wiadomo faceta ciagnie tuuu :).

Do góry