reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@Aguu...la ja też tak strasznie chciałam córeczkę że ciężko mi było ukryć rozczarowanie na usg [emoji14] może się jeszcze uda machnac ostatnim rzutem core, ale o tym będę myśleć jakoś w sierpniu za rok :D

reklama
Chyba każda kobieta po cichu chce mieć corcie tak podświadomie ale wiadomo kocha się każde swoje dzieciątko bez względu na płeć [emoji4]

Ja już tak się przyzwyczaiłam do mojej Julci wiercipietki , że chyba lekkim szokiem byłby chłopiec [emoji6]
We wtorek w końcu będę pewna mimo ze mówią ciągle dziewczynka to wiecie jak jest

U Was też tak depresyjne za oknem ? Az mnoe glowa cmi .
Ja dziś leże... wieczorem tylko biorę się za ogórki jeszcze bo mąż ma od teściowej przywieźć. A jutro jadę w gości na cały dzień do rodzinki to mi zleci .

U mnie to samo, nagly siurek wywolalby lekka depresje ;) tym bardziej, ze szyc zaczelam jak synek najmlodszy wszedl w rozmiar 98 a to juz moj srednio ulubiony :D i zawsze chcialam szyc dla malej niuni, tak do rozmiaru 92 wyczarowac cudenka. Kupilam nici, jak ogarne obiad to siadam cos dzialac ;) obiad Nam sie zmienił, beda kotlety schabowe, kapuche kupilam, ale cora kupila ogorki i pomidory i stworzyla slatake taka z cebulka zielona takze, wiec bedzie do obiadu ;)

Masz zabicie nudy chociaż z pożytecznym [emoji4] ja to w sobotę jade robić sort u cioci z ciuszkami to nawozów trochę tego [emoji4] więc serio byłby zonk xD

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :-)

Ja wczoraj spojrzałam w kartę ciąży i okazało się że termin z USG mam na 31. grudnia, więc jestem ostatnia do rozpakowania. Z OM mam 27. i jakoś ten termin utkwił mi w glowie, a tu takie zaskoczenie. I tak się zastanawiam czy to dobrze jest być z końca roku, bo w sumie w przedszkolach i szkołach zawsze jest się najmłodszym i to prawie rok w stosunku do tych ze stycznia. Macie z tym jakieś doświadczenia?

Ja mam w tym można powiedzieć doświadczenie, bo jestem z połowy grudnia :D byłam najmłodsza w klasie, a jeszcze poszłam rok wcześniej do szkoły :D za to zawsze miałam ten rok „w zapasie” na studiach czy tak ogólnie :D moim zdaniem było zupełnie ok, wiec się nie przejmuje tym że mam termin na 30 grudnia :D najwyżej moja córeczka tez pójdzie wcześniej wszędzie :D da radę :D

@Aguu...la ja też tak strasznie chciałam córeczkę że ciężko mi było ukryć rozczarowanie na usg [emoji14] może się jeszcze uda machnac ostatnim rzutem core, ale o tym będę myśleć jakoś w sierpniu za rok :D

Diana Tobie kochana zycze następnym razem córeczki z całego serducha :).
Ja dałam sobie czas na drugie dziecko do 40. Tak ze ja juz miec nie bede...
Moze w drugim zyciu ;)... O ile takie istnieje...

Diana Tobie kochana zycze następnym razem córeczki z całego serducha :).
Ja dałam sobie czas na drugie dziecko do 40. Tak ze ja juz miec nie bede...
Moze w drugim zyciu ;)... O ile takie istnieje...
Słonko ja chciałam mieć ciąże wszystkie do 30tki z głowy ale jak nie pójdzie to nie pójdzie :] mam znajomą która ma rocznika w domku a właśnie kończy 43 lata i doooobrzeysie trzyma :) moja mama miała 38 jak mnie urodziła a tato miał wtedy 48 lat :D

reklama
@Przytupierniczek ja też koniec grudnia więc trochę się nas zbierze z końcowym TP. Będziemy w święta z bebzolami ledwo przy stole mieścić ha ha ha:-D I objadac pysznosciami:p Byłam dziś z synem u okulisty masakra szatan w niego wstąpił on jest bardzo ruchliwym dzieckiem i strasznie krzyczacym, ale dziś to już przeszedł samego siebie, będzie musiał nosić okularki bo troszkę oczka mu uciekają, już widzę jak będę biegać za nim I tymi okularami aby nosil:-D

Do góry