reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Chyba każda kobieta po cichu chce mieć corcie tak podświadomie ale wiadomo kocha się każde swoje dzieciątko bez względu na płeć [emoji4]
Ja już tak się przyzwyczaiłam do mojej Julci wiercipietki , że chyba lekkim szokiem byłby chłopiec [emoji6]
We wtorek w końcu będę pewna mimo ze mówią ciągle dziewczynka to wiecie jak jest
U Was też tak depresyjne za oknem ? Az mnoe glowa cmi .
Ja dziś leże... wieczorem tylko biorę się za ogórki jeszcze bo mąż ma od teściowej przywieźć. A jutro jadę w gości na cały dzień do rodzinki to mi zleci .
Ja już tak się przyzwyczaiłam do mojej Julci wiercipietki , że chyba lekkim szokiem byłby chłopiec [emoji6]
We wtorek w końcu będę pewna mimo ze mówią ciągle dziewczynka to wiecie jak jest
U Was też tak depresyjne za oknem ? Az mnoe glowa cmi .
Ja dziś leże... wieczorem tylko biorę się za ogórki jeszcze bo mąż ma od teściowej przywieźć. A jutro jadę w gości na cały dzień do rodzinki to mi zleci .
Sabi32
U mnie to samo, nagly siurek wywolalby lekka depresje tym bardziej, ze szyc zaczelam jak synek najmlodszy wszedl w rozmiar 98 a to juz moj srednio ulubiony i zawsze chcialam szyc dla malej niuni, tak do rozmiaru 92 wyczarowac cudenka. Kupilam nici, jak ogarne obiad to siadam cos dzialac obiad Nam sie zmienił, beda kotlety schabowe, kapuche kupilam, ale cora kupila ogorki i pomidory i stworzyla slatake taka z cebulka zielona takze, wiec bedzie do obiadu
motylkowelove
Masz zabicie nudy chociaż z pożytecznym [emoji4] ja to w sobotę jade robić sort u cioci z ciuszkami to nawozów trochę tego [emoji4] więc serio byłby zonk xD
Przytupierniczek
Zaciekawiona BB
cześć dziewczyny
podczytuje Was czasem ale ciężko nadrobić. mam termin na koniec grudnia. życzę samych dobrych wieści na wizytach i miłego dnia
Hejka, ja tez mam termin na koniec grudnia a już myślałam że ja tu sama będę na termin czekać bo wszyscy się wcześniej wyrobią
Przytupierniczek
Zaciekawiona BB
Powodzenia na dzisiejszych wizytach :-)
Ja wczoraj spojrzałam w kartę ciąży i okazało się że termin z USG mam na 31. grudnia, więc jestem ostatnia do rozpakowania. Z OM mam 27. i jakoś ten termin utkwił mi w glowie, a tu takie zaskoczenie. I tak się zastanawiam czy to dobrze jest być z końca roku, bo w sumie w przedszkolach i szkołach zawsze jest się najmłodszym i to prawie rok w stosunku do tych ze stycznia. Macie z tym jakieś doświadczenia?
Ja mam w tym można powiedzieć doświadczenie, bo jestem z połowy grudnia byłam najmłodsza w klasie, a jeszcze poszłam rok wcześniej do szkoły za to zawsze miałam ten rok „w zapasie” na studiach czy tak ogólnie moim zdaniem było zupełnie ok, wiec się nie przejmuje tym że mam termin na 30 grudnia najwyżej moja córeczka tez pójdzie wcześniej wszędzie da radę
Aguu..la
@Aguu...la ja też tak strasznie chciałam córeczkę że ciężko mi było ukryć rozczarowanie na usg [emoji14] może się jeszcze uda machnac ostatnim rzutem core, ale o tym będę myśleć jakoś w sierpniu za rok
Diana Tobie kochana zycze następnym razem córeczki z całego serducha .
Ja dałam sobie czas na drugie dziecko do 40. Tak ze ja juz miec nie bede...
Moze w drugim zyciu ... O ile takie istnieje...
Słonko ja chciałam mieć ciąże wszystkie do 30tki z głowy ale jak nie pójdzie to nie pójdzie :] mam znajomą która ma rocznika w domku a właśnie kończy 43 lata i doooobrzeysie trzyma moja mama miała 38 jak mnie urodziła a tato miał wtedy 48 latDiana Tobie kochana zycze następnym razem córeczki z całego serducha .
Ja dałam sobie czas na drugie dziecko do 40. Tak ze ja juz miec nie bede...
Moze w drugim zyciu ... O ile takie istnieje...
reklama
MatiMar
@Przytupierniczek ja też koniec grudnia więc trochę się nas zbierze z końcowym TP. Będziemy w święta z bebzolami ledwo przy stole mieścić ha ha ha I objadac pysznosciami Byłam dziś z synem u okulisty masakra szatan w niego wstąpił on jest bardzo ruchliwym dzieckiem i strasznie krzyczacym, ale dziś to już przeszedł samego siebie, będzie musiał nosić okularki bo troszkę oczka mu uciekają, już widzę jak będę biegać za nim I tymi okularami aby nosil