reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Witam, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :)

Ja mam to samo, zla jak osa chodzę[emoji23] jak za dlugo nie ma

U nas praktycznie co 2,3 dzien nawet nie mialabym kiedy sie zloscic ze nie ma :D ale to tak moj brzuszek dziala na mojego meza mi tez sie juz libido poprawilo wiec mozemy szalec :) hehe wczoraj porozmawialismy i mu powiedzialam co mi nie pasuje a on co jemu tak chyba najlepiej bo nie umiem dlugo chodzic po domu w milczeniu i dzieci tez czuja zla atmosfere.

Dzień dobry[emoji4]
Ja już pobudke o 8 miałam, nie do konca w dobrym nastroju bo znow ten kolega przed 8 dzwonil domofonem. Jezu nie dociera ze my do 10 nawet nieraz w lozkach lezymy jak wstac nie musimy. Juz jestem zagotowana nie wspomne o mężu. A chwila po 8 juz domofon dzwoni [emoji25] nie otworzylam mam to gdzies, ja w pizamie bez stanika nie chce mi sie wstac bo dziecko przyszlo.

Witam, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty :)

U nas praktycznie co 2,3 dzien nawet nie mialabym kiedy sie zloscic ze nie ma :D ale to tak moj brzuszek dziala na mojego meza mi tez sie juz libido poprawilo wiec mozemy szalec :) hehe wczoraj porozmawialismy i mu powiedzialam co mi nie pasuje a on co jemu tak chyba najlepiej bo nie umiem dlugo chodzic po domu w milczeniu i dzieci tez czuja zla atmosfere.
U mnie jak 2-3 dni przerwy to maz juz wkurzony ze seksu malo. Dla mnie dluga przerwa to 4 dni.Temu wiecznie malo, a mnie czasem to irytuje, bo nie moge do dotknąć, pomiziac, posmyrac bo Jemu sie zaraz chce bzykac. Wczoraj juz Go zapytalam czy w takim razie mam Go nie dotykac wogole? Bo zaraz mu sie chce seksic, Czy nie umie cos pomiedzy?[emoji23]

reklama
Powodzenia na dzisiejszych wizytach :-)

@PatkaPatka @lucalew trzymam kciuki za wizyty @meliska1 witaj ja też mam termin na koniec grudnia :p @HappyElephant No z tym terminem na koniec to przerypane musimy być cierpliwe, ale w grudniu też będziemy się stresować bo wszystkie zaczną rodzić A my się będziemy jeszcze kulać :D
Ja wczoraj spojrzałam w kartę ciąży i okazało się że termin z USG mam na 31. grudnia, więc jestem ostatnia do rozpakowania. Z OM mam 27. i jakoś ten termin utkwił mi w glowie, a tu takie zaskoczenie. I tak się zastanawiam czy to dobrze jest być z końca roku, bo w sumie w przedszkolach i szkołach zawsze jest się najmłodszym i to prawie rok w stosunku do tych ze stycznia. Macie z tym jakieś doświadczenia?

Do góry