reklama
lucalew
Fanka BB :)
Powodzenia na wizytach. I proszę o kciuki za nas co by wszystko było dobrze. Zaraz się zbieram na autobus. Wizytę mam pierwszy raz w poradni patologii ciąży - w końcu się doczekałam.
MatiMar
@PatkaPatka @lucalew trzymam kciuki za wizyty @meliska1 witaj ja też mam termin na koniec grudnia @HappyElephant No z tym terminem na koniec to przerypane musimy być cierpliwe, ale w grudniu też będziemy się stresować bo wszystkie zaczną rodzić A my się będziemy jeszcze kulać
PatkaPatka
Kciuki zaciśniętePowodzenia na wizytach. I proszę o kciuki za nas co by wszystko było dobrze. Zaraz się zbieram na autobus. Wizytę mam pierwszy raz w poradni patologii ciąży - w końcu się doczekałam.
Anet29
Witam, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
U nas praktycznie co 2,3 dzien nawet nie mialabym kiedy sie zloscic ze nie ma ale to tak moj brzuszek dziala na mojego meza mi tez sie juz libido poprawilo wiec mozemy szalec hehe wczoraj porozmawialismy i mu powiedzialam co mi nie pasuje a on co jemu tak chyba najlepiej bo nie umiem dlugo chodzic po domu w milczeniu i dzieci tez czuja zla atmosfere.
Ja mam to samo, zla jak osa chodzę[emoji23] jak za dlugo nie ma
U nas praktycznie co 2,3 dzien nawet nie mialabym kiedy sie zloscic ze nie ma ale to tak moj brzuszek dziala na mojego meza mi tez sie juz libido poprawilo wiec mozemy szalec hehe wczoraj porozmawialismy i mu powiedzialam co mi nie pasuje a on co jemu tak chyba najlepiej bo nie umiem dlugo chodzic po domu w milczeniu i dzieci tez czuja zla atmosfere.
MamaXTrzy
Powodzonka. Daj znac po[emoji8][emoji8]Powodzenia na wizytach. I proszę o kciuki za nas co by wszystko było dobrze. Zaraz się zbieram na autobus. Wizytę mam pierwszy raz w poradni patologii ciąży - w końcu się doczekałam.
MamaXTrzy
Dzień dobry[emoji4]
Ja już pobudke o 8 miałam, nie do konca w dobrym nastroju bo znow ten kolega przed 8 dzwonil domofonem. Jezu nie dociera ze my do 10 nawet nieraz w lozkach lezymy jak wstac nie musimy. Juz jestem zagotowana nie wspomne o mężu. A chwila po 8 juz domofon dzwoni [emoji25] nie otworzylam mam to gdzies, ja w pizamie bez stanika nie chce mi sie wstac bo dziecko przyszlo.
Ja już pobudke o 8 miałam, nie do konca w dobrym nastroju bo znow ten kolega przed 8 dzwonil domofonem. Jezu nie dociera ze my do 10 nawet nieraz w lozkach lezymy jak wstac nie musimy. Juz jestem zagotowana nie wspomne o mężu. A chwila po 8 juz domofon dzwoni [emoji25] nie otworzylam mam to gdzies, ja w pizamie bez stanika nie chce mi sie wstac bo dziecko przyszlo.
MamaXTrzy
U mnie jak 2-3 dni przerwy to maz juz wkurzony ze seksu malo. Dla mnie dluga przerwa to 4 dni.Temu wiecznie malo, a mnie czasem to irytuje, bo nie moge do dotknąć, pomiziac, posmyrac bo Jemu sie zaraz chce bzykac. Wczoraj juz Go zapytalam czy w takim razie mam Go nie dotykac wogole? Bo zaraz mu sie chce seksic, Czy nie umie cos pomiedzy?[emoji23]Witam, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
reklama
Powodzenia na dzisiejszych wizytach :-)
Ja wczoraj spojrzałam w kartę ciąży i okazało się że termin z USG mam na 31. grudnia, więc jestem ostatnia do rozpakowania. Z OM mam 27. i jakoś ten termin utkwił mi w glowie, a tu takie zaskoczenie. I tak się zastanawiam czy to dobrze jest być z końca roku, bo w sumie w przedszkolach i szkołach zawsze jest się najmłodszym i to prawie rok w stosunku do tych ze stycznia. Macie z tym jakieś doświadczenia?@PatkaPatka @lucalew trzymam kciuki za wizyty @meliska1 witaj ja też mam termin na koniec grudnia @HappyElephant No z tym terminem na koniec to przerypane musimy być cierpliwe, ale w grudniu też będziemy się stresować bo wszystkie zaczną rodzić A my się będziemy jeszcze kulać