reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, jakie oszukaństwo w h&m... anulowali mi jedna pozycje z zamówienia bez jakiejkolwiek informacji. Oczywiscie zwrotu pieniędzy nie mam... chyba ostatni raz tam zamowilam cos. Zamówienie przed i po wysłaniu:
IMG_0805.JPG
IMG_0806.JPG

Załączniki

• IMG_0805.JPG
    IMG_0805.JPG
    112,4 KB · Wyświetleń: 410
  • IMG_0806.JPG
    IMG_0806.JPG
    99,8 KB · Wyświetleń: 409
Hejj :) u nas deszczowo! Ja już zaliczylam kolejną wizyte u dentystki, jestem z siebie dumna,że wziełam sie za te zeby i do porobu bede miec wszystkie wyleczone. A zostały jeszcze 3 małe ubytki :)
Córka wlasnie pojechała z babcią do pradziadka, wiec ja korzystam i sie wyleguję :D jak M. wstanie po nocce to czeka nas "wycieczka" a poszukiwaniu farb i tapet...no i od soboty zaczynamy remont pokoju i sypialni. Z planu na mały remoncik zrobił sie plan na całkowity remont razem z wymianą mebli hahah :D upatrzyłam już meble do pokoju dziennego i komode do pokoju dzieciątka :)
Czekamy na zdjecia efektow koncowych [emoji4]

Dziewczyny, jakie oszukaństwo w h&m... anulowali mi jedna pozycje z zamówienia bez jakiejkolwiek informacji. Oczywiscie zwrotu pieniędzy nie mam... chyba ostatni raz tam zamowilam cos. Zamówienie przed i po wysłaniu: Zobacz załącznik 878586Zobacz załącznik 878587
Dziwne. Dzwon na biuro obslugi hm, mysle, ze na pewno zareagują, duzo zamawiam z hm i nigdy nie ma problemu, takze sie nie martw [emoji6]
Ps ladne ciuszki

Hej moje kochane mamuśki :* nastał w końcu dzień wizyty, jestem tak nakręcona, że spać nie mogę, mam nadzieję po 6 tygodniach zobaczyć kawał dzidziusia z bijącym serduszkiem i jak się uda to płeć, wizyta na 18 także kawał czasu jeszcze, trzymajcie kciuki :*

Hej moje kochane mamuśki :* nastał w końcu dzień wizyty, jestem tak nakręcona, że spać nie mogę, mam nadzieję po 6 tygodniach zobaczyć kawał dzidziusia z bijącym serduszkiem i jak się uda to płeć, wizyta na 18 także kawał czasu jeszcze, trzymajcie kciuki :*

Patka trzymam kciuki i daj znac po wizycie :) ale Ci fajnie, 6 tyg to duzo czasu wiec zobaczyć szkraba bedzie pewnie super [emoji6]

Hej byłam kilka dni u rodziców bo bez tej windy ciężko codziennie się wdrapywać. Ja też mam dzisiaj wizytę ale nie wiem czy z usg bo to genetyczne mam dopiero 8 sierpnia bo pani dr na urlopie. Jak zwykle mam stres od rana

Zazdroszczę wam dziewczyny tych dzisiejszych wizyt.. Ja dopiero w poniedziałek :( Chociaż plus jest taki że na 8 rano więc nie będę miała czasu cały dzień się stresować :) Trzymam za Was kciuki ;)

Patka trzymam kciuki i daj znac po wizycie :) ale Ci fajnie, 6 tyg to duzo czasu wiec zobaczyć szkraba bedzie pewnie super [emoji6]
Zawsze chodziłam co 3 tygodnie, teraz doszedł do tego urlop lekarza i zaległe pacjentki i wyszło 1,5 miesiąca dlatego już tak się niecierpliwiłam, ale w końcu się doczekałam, już teraz pewnie będzie ogromna różnica między maluchem ostatanio a dziś, wtedy miał dopiero 6cm :)

reklama
Do góry