reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ania najlepszego :).

Załączniki

• 18257.jpg
    18257.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 65
Witajcie [emoji4] @darina powodzenia na wizycie, bedzie dobrze [emoji4] dzis sa tez moje urodzinki wiec musi byc hehe [emoji4] a mi mały zrobił prezent urodzinowy juz wczoraj i jak leżałam w łóżku z książka to zaczal kopać i dzisiaj rano jak wstałam jest to samo!:) ale to super uczucie [emoji4] co prawda wcześniej czułam tam mega delikatnie ale wczoraj i dzis juz takie konkretne pyknięcia, nawet widac je na brzuchu [emoji1] Dziewczyny z bólem bioder - a moze to spojenie łonowe sie rozchodzi? Podobno to boli i potrafi zacząć sie rozchodzić dosc wczesnie, bo biodra szykują sie na przyjęcie malucha... mnie na szczescie nic nie boli, oby tak dalej [emoji6] miłego dzionka
Najlepszego wszystkiego! Nudnej, ale szczesliwej ciąży do samego konca! :*

Ja też chciałam jechać na miasto Ale nie mam drugiego samochodu pogoda deszczowa i zrezygnowałam

Anna wszystkiego najlepszego [emoji4]

Motylku u nas tez pada i tak nijako... Dziecka nie mam, maz juz pracuje, obiad z wczoraj wiec prawie pochodzic po sklepach. Ja mam swoje auto, mała limonkowa zabke, która uwielbiam :happy:.

Witajcie [emoji4] @darina powodzenia na wizycie, bedzie dobrze [emoji4] dzis sa tez moje urodzinki wiec musi byc hehe [emoji4] a mi mały zrobił prezent urodzinowy juz wczoraj i jak leżałam w łóżku z książka to zaczal kopać i dzisiaj rano jak wstałam jest to samo!:) ale to super uczucie [emoji4] co prawda wcześniej czułam tam mega delikatnie ale wczoraj i dzis juz takie konkretne pyknięcia, nawet widac je na brzuchu [emoji1] Dziewczyny z bólem bioder - a moze to spojenie łonowe sie rozchodzi? Podobno to boli i potrafi zacząć sie rozchodzić dosc wczesnie, bo biodra szykują sie na przyjęcie malucha... mnie na szczescie nic nie boli, oby tak dalej [emoji6] miłego dzionka
Stówa stowka I dużo zdrówka dla ciebie i dzidziolka :D
I oby mały już zawsze mamusi uśmiech na twarz przywołał :)

Czesc dziewczynki.
Witamy sie w poniedzialek. Za 4 h juz bede po badaniu...
Mialam kiedys babcie Traude... zawsze mowila mi niania.. była bardzo fajna, dobra kobieta.. zawsze z usmiechem... zawsze mozna bylo na nią liczyc... zasze otwarta na ludzi.. nigdy w nich nie watpila... byla jak mojaa mama... Dzis mialaby 78 lat.. Z okazji jej urodzin zycze sobie na polówkowych zdrowego bobasa zaobaczyc!
Miłego poniedzialku wszystkim... i udanych wizyt wiem ze wiecej Nas dzisiaj ma! :*
Sto latek dla Ciebie również kochana i spokojnego rozwiązania :) powodzenia w badaniach, ja prenatalne mam również za 4h I się niemało stresuje :*

Wszystkiego Naj dla solenizantki :)

@Darina88 myslimy pozytywnie ;) wszystko bedzie super :) daj znac po wizycie.
@Julianna_Szcz a Ty kochana tez sie nie stresuj :)

Mnie dla odmiany obudzila wiertarka..sasiadow:crazy: ja rozumiem remont, ale od 6:30 ?:oo: potem trawe kosili...

Planuje zjesc śniadanie, uszyc dres dla malutkiej, bo wczoraj sobie wycielam, pptem do tesco pobuszowac (sa jeszcze wyprzedaże?) A potem lekarz :D :tak:

reklama
Wszystkiego Naj dla solenizantki :)

@Darina88 myslimy pozytywnie ;) wszystko bedzie super :) daj znac po wizycie.
@Julianna_Szcz a Ty kochana tez sie nie stresuj :)

Mnie dla odmiany obudzila wiertarka..sasiadow:crazy: ja rozumiem remont, ale od 6:30 ?:oo: potem trawe kosili...

Planuje zjesc śniadanie, uszyc dres dla malutkiej, bo wczoraj sobie wycielam, pptem do tesco pobuszowac (sa jeszcze wyprzedaże?) A potem lekarz :D :tak:
Oj niełatwo tak, zwłaszcza po ciężkiej nocy, bóle takie jakby mnie ktoś pobił, skurcze łydek, małe też coś uciskalo I ból trzymał dopóki że łzami się nie przeturlalam na drugi bok :/ także fenomenalnie niepokojąca noc :/
Male do 2 szalał to i teraz odsypia, zero kopniaczkow, tetno spokojne 115-120 i sobie smacznie śpi....

Do góry