martakratka
Fanka BB :)
A zdradzisz co takiego sie dzieje?A bo jakoś brak mi czasu na pisanie. W moim życiu trochę się dzieje nowych rzeczy i jestem bardziej nimi zajęta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A zdradzisz co takiego sie dzieje?A bo jakoś brak mi czasu na pisanie. W moim życiu trochę się dzieje nowych rzeczy i jestem bardziej nimi zajęta.
Naprawione, na bank nie chcący, przepraszam
Ja w pierwszej ciąży jestem, więc nie wiem jak było w poprzedniej hahaha tyle tu nas że się można pomylić kurde mi się wydaje ze takie 2-2,5 letnie dziecko jeszcze nie będzie wiedziało co my tam robimy ale niewykluczone że nam samym będzie z tym mało komfortowo, wyjdzie w praniu z tymi pokojami się uśmiałam mam sypialnie i salon.. więcej nie@PatkaPatka tak sie wczytywalam kilka razy w ta wypowiedz mamy male mieszkanie 2 pokoje, salon i sypialnie i mowie no to maluch ma w czym wybierac a piszesz ze male mowie o co kaman a to 2 pokoje w tym salon i sypialnia my tak samo mamy ale sypialnia fajnia rozkladowa i salon tez spory, ja myslalam zs sie przeniesieniemy do salonu ale M wlasnie protestuje nie chce oddac swojego ukochanego lozka i materaca chociaz mamy fajny naroznik do spania w salonie w ogole uwielbiam nasze meszkanko ale tez pewnie zmienimy za pare lat . a myslisz co po np piltora roku? Myslisz ze mozna miec jakas intymnosc z dzidzia w sypialni? Moze taka mala scianka z mebli do polowy ? Zreszta dziecie mozna ululac a skoczyc na naroznik na male co nieco no i kochana spokojnue do wizyty na pewno wszystko dobrze:* w poprzedniej ciazy tez pisalas ze ruchy pozno:*
@Estera91 bardzo tak mamy wczoraj kupilam ten mieciutki kombinezon to M zaczal go tulic i mowi ze juz dzidzia by chcial w to ubrac, a ja wieczorem tez biadole ze juz chce dzidzia ponad 2 tyg czuje kopniaki wiec mega realnie jest
W ogole jakos od zeszlego weekendu czuje sie tak na serio w ciazy...ciezko mi sie siedzi i schyla do wiazania butow bo pilka brzuch przeszkadza: )
Pytanie do mam: jak skonstruowane sa lozeczka do spania? Mam na mysli to czy mozna na pare miesiecy miec opuszczona tak jedna strone szczebelek zeby lozeczko sluzyło jak dostawka? Bo mialabym lozeczko a pol metra dalej dostawke i nie wiem czy to ma sens, wolalabym na jakies pol roku miec lozeczko przy lozku ale miec do niego full dostęp czyli siegam reka i mam dzidzia
Tez ostatnio puszczalam mjuzik bejbikowi[emoji16][emoji16]W oczekiwaniu na śniadanie Zobacz załącznik 877424