reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja tez wizytuje w poniedzielek, ide jednak do tego ordynatora, jak sie uda przy nim zostac, to super :)
Ja mysle, ze te nasze hormony robia duuuzo, niestety..sama sie przekonalam. Tak jak kruszka pisze, mamy duzo czasu na rozmyslania, a to niczego dobrego nie wróży. Ja tez juz od 17 zerkam na zegarek, ale moj M pracuje roznie, dzis wrocil o 20 :hmm:
Do tego humor ma kiepski, cos go trapi ale ciezko wydobyc co...kupil mi pol arbuza i pol kazal zjesc :-D

A ja mam zgage jak stad do Afryki...:sad:
Mloda tak wywija, ze zaczynam sie zastanawiac czy Ona tam jedna siedzi :rofl2:
Sabi kochana a Ty do trgo ordynatora to do szpitala Ginekologocznego idziesz? Dobry jest? Bo ja teraz mam polowkowe 30 lipca u Mojego Doktorka Anioła ale od sierpnia juz musze szukac nowego [emoji16]

reklama
Kurczę.. A ja co do oddania bobasowi sypialni strajkuje :D mamy dwa pokoje, salon i sypialnie (nie nastawialiśmy się na dziecko tak szybko więc kupiliśmy małe mieszkanie, zresztą jak na pierwsze i tak nie musiało być ogromne) po co nam we dwojke było więcej pokoi.. No ale zachciało nam się rodzicielstwa szybciej :) musimy jeszcze 3 lata w nim mieszkać bo dostaliśmy dofinansowanie i mają taki przepis, że szybciej sprzedać nie można bo trzeba oddać je wtedy, no a 20 tysięcy piechotą nie chodzi akurat jak dzidzia się urodzi to zostaną nam dwa lata z groszem, przez ten czas łóżeczko będzie stało w sypialni i tak pewnie wcześniej by bobas sam nie chciał spać a potem sprzedamy to i albo postawimy dom albo kupimy duże mieszkanie. Ale już się nie mogę doczekać urządzania pokoju dla malucha :D

My wczoraj bylismy w odwiedzinach u 10cio dniowego bobaska, tak patrzylismy zauroczeni, ze jeszcze troche i bedziemy sciskac naszego brzdaca.
Tez tak macie, ze im dalej, tym bardziej nie mozecie sie doczekac?
Dziewczyny jestesmy juz (juz prawie) na polmetku!! [emoji1]

Sabi kochana a Ty do trgo ordynatora to do szpitala Ginekologocznego idziesz? Dobry jest? Bo ja teraz mam polowkowe 30 lipca u Mojego Doktorka Anioła ale od sierpnia juz musze szukac nowego [emoji16]
Jak Sabi przetestuje i w koncu wybierze najlepszego lekarza dla Majki to pewnie Ci poleci kogos w Gl.
Czyli jednak decyzja meska zapadla o przeprowadzce? [emoji6]

My wczoraj bylismy w odwiedzinach u 10cio dniowego bobaska, tak patrzylismy zauroczeni, ze jeszcze troche i bedziemy sciskac naszego brzdaca.
Tez tak macie, ze im dalej, tym bardziej nie mozecie sie doczekac?
Dziewczyny jestesmy juz (juz prawie) na polmetku!! [emoji1]
A ja szczerze mówiąc nie czuje tej ciąży jeszcze, przez brak objawów, brzucha, ruchów nie wierzę jeszcze do końca że jestem w ciąży. Bardzo się z niej cieszę ale taka jeszcze jest dla mnie wyimaginowana...

Witajcie w sobote. Widze ze temat pokoikow byl. Ja musze sie przeprowadzić i wtedy na pewno Jędruś będzie znami w sypialni na pewno przez jakis czas a potem sie cos wymyśli. Co do Chłopów to ja sie już nauczylam ze mowie prosto z mostu, tak mi powiedział mąż ze facetom trzeba powiedziec co maja robic. I jak Go o cos prosze to nigdy nie odmawia.

Sabi Ty szprycho![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] gdzie Ty masz Ciążę?[emoji16][emoji16][emoji16]pewnie po porodzie ludzie beda sie zastanawiac skąd madz Dzidzie[emoji16]

Pisalyscie ze nie mozna dzieci calowac. Jak to? Zeby sie nie zarazic czyms? Moi to non stop na boisku z innymi a przylepy sie zrobili jak nie wiem co. A ja Ich całuje póki jeszcze sie dają kawalerowie mamie całować[emoji23]

A ja szczerze mówiąc nie czuje tej ciąży jeszcze, przez brak objawów, brzucha, ruchów nie wierzę jeszcze do końca że jestem w ciąży. Bardzo się z niej cieszę ale taka jeszcze jest dla mnie wyimaginowana...
W ktorym jestes tc? Mysle, ze lada moment i wyskoczy Ci brzuszek(nam wszystkim powinien teraz wystrzelic) i ruchy okolo 20tc, u mnie sie sprawdzilo, wczesniej nie bylo szans na czucie. Ale Ty chyba Patka tez masz lozysko na przedniej tak?

W ktorym jestes tc? Mysle, ze lada moment i wyskoczy Ci brzuszek(nam wszystkim powinien teraz wystrzelic) i ruchy okolo 20tc, u mnie sie sprawdzilo, wczesniej nie bylo szans na czucie. Ale Ty chyba Patka tez masz lozysko na przedniej tak?
Nie wiem jeszcze jak mam łożysko, wizyta w środę i wszystkiego się dowiem. U mnie 19tc leci.. Czekam niecierpliwie na te kopniaki :)

reklama
Do góry