reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
No wlasnie chcialam tankini bo brzuszek rósł i sie schowal :D

Tez cos mam z tym wiciem gniazdka, caly czas mysle gdzie kacik dla malucha zrobić, moglibysmy zrezygnowac z sypialni,ale...no wlasnie, mamy meble w zabudowie swoja droga ochydne ciemne, brazowe :D no i wielkie łóżko..tak juz dzis kminilam, zeby to lozko wywalic i zrobic niuni pokój. Trudno meble brazowe zostawie bo je kocham tylko za to, ze zmieszcze tam cala rodzine lacznie z Nami samymi ;) aczkolwiek bym pomalowala na bialo sciany i ozdobila ladnie nana dziewczeco :)tylko lozka tez mi szkoda, bo na wygodniejszym nie spalam w zyciu..no ale cos za cos. Nie wiem jak ostatecznie to rozwiążemy, ale wiem, ze przy obecnym ukladzie w sypialni, to ciezko mi bedzie nawet wstawic łóżeczko...
Czyli krolewna zajmuje sypialnie, a rodzice do salonu? [emoji6] pewnie predzej czy pozniej tak by bylo, a skoro nie masz miejsca na lozeczko, to pomysl dobry [emoji106]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app

U mnie po wczorajszych polowkowych potwierdzone, ze chlopak [emoji5] wynikow z krwi jeszcze nie mam, ale wszystko dobrze, Ignaś 350g o tydzien starszy, wiec moze wyjdzie w listopadzie [emoji3] (tak po cichu licze). Lekarz robil tez echo serca (nic nie doplacalam), wiec pewnie zalezny od kliniki [emoji5]
PS powidzenia wszystkim mamusiom na polowkowych!

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry [emoji4]

Help !

Taka sprawa 4 rano a mnie obudziły dreszcze tak mnie telepalo ze aż sciskalo i zeby trzeszczaly... mąż od razu pizamki polarowe opatulil kołdra i przytulil i musiało minąć jeszcze parę minut żebym się zagrzala. Wystraszylam się strasznie bo wiecie jak zimno to spina się całe ciało łącznie z brzuchem :/ ja nie wiem czy to normalne ?

Dzień dobry [emoji4]

Help !

Taka sprawa 4 rano a mnie obudziły dreszcze tak mnie telepalo ze aż sciskalo i zeby trzeszczaly... mąż od razu pizamki polarowe opatulil kołdra i przytulil i musiało minąć jeszcze parę minut żebym się zagrzala. Wystraszylam się strasznie bo wiecie jak zimno to spina się całe ciało łącznie z brzuchem :/ ja nie wiem czy to normalne ?
Nie tak łapie wieczorem, normalnie może być 30 stopni a ja się trzęsę! Moja lekarka mówiła że to wina hormonów..

Dzień dobry [emoji4]

Help !

W pierwszym trymestrze non stop miałam dreszcze, teraz nie aż tak ale co wieczór robi mi się zimno i muszę siedzieć pod kocem, narzeczony się w głowę puka bo mówi, że skwar w mieszkaniu.. to na pewno hormony :)

Dzień dobry [emoji4]

Help !

Dobrze, ze masz pierwszą pomoc przy sobie [emoji4] bo z tego co pamietam, juz tak kiedys mialas i tez szybka interwencja meza pomogla. Mysle, ze skoro lekarze mowia, ze to normalne, hormony, to dzidzi nic sie nie dzieje, taki nasz organizm zawiły [emoji6]

Dzięki dziewczyny normalnie mi się tak zdarzyło też kiedyś ale dzisiaj to nie mogłam się ogarnąć [emoji853]

Wgl miałam piękny sen ze karmiłam corcie i ze ciumalam ja a ona się uśmiechała takie papulcie miala słodkie [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry