reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
No wlasnie chcialam tankini bo brzuszek rósł i sie schowal :D

Tez cos mam z tym wiciem gniazdka, caly czas mysle gdzie kacik dla malucha zrobić, moglibysmy zrezygnowac z sypialni,ale...no wlasnie, mamy meble w zabudowie swoja droga ochydne ciemne, brazowe :D no i wielkie łóżko..tak juz dzis kminilam, zeby to lozko wywalic i zrobic niuni pokój. Trudno meble brazowe zostawie bo je kocham tylko za to, ze zmieszcze tam cala rodzine lacznie z Nami samymi ;) aczkolwiek bym pomalowala na bialo sciany i ozdobila ladnie nana dziewczeco :)tylko lozka tez mi szkoda, bo na wygodniejszym nie spalam w zyciu..no ale cos za cos. Nie wiem jak ostatecznie to rozwiążemy, ale wiem, ze przy obecnym ukladzie w sypialni, to ciezko mi bedzie nawet wstawic łóżeczko...
Czyli krolewna zajmuje sypialnie, a rodzice do salonu? [emoji6] pewnie predzej czy pozniej tak by bylo, a skoro nie masz miejsca na lozeczko, to pomysl dobry [emoji106]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app

U mnie po wczorajszych polowkowych potwierdzone, ze chlopak [emoji5] wynikow z krwi jeszcze nie mam, ale wszystko dobrze, Ignaś 350g o tydzien starszy, wiec moze wyjdzie w listopadzie [emoji3] (tak po cichu licze). Lekarz robil tez echo serca (nic nie doplacalam), wiec pewnie zalezny od kliniki [emoji5]
PS powidzenia wszystkim mamusiom na polowkowych!

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry [emoji4]

Help !

Taka sprawa 4 rano a mnie obudziły dreszcze tak mnie telepalo ze aż sciskalo i zeby trzeszczaly... mąż od razu pizamki polarowe opatulil kołdra i przytulil i musiało minąć jeszcze parę minut żebym się zagrzala. Wystraszylam się strasznie bo wiecie jak zimno to spina się całe ciało łącznie z brzuchem :/ ja nie wiem czy to normalne ?

Dzień dobry [emoji4]

Help !

Taka sprawa 4 rano a mnie obudziły dreszcze tak mnie telepalo ze aż sciskalo i zeby trzeszczaly... mąż od razu pizamki polarowe opatulil kołdra i przytulil i musiało minąć jeszcze parę minut żebym się zagrzala. Wystraszylam się strasznie bo wiecie jak zimno to spina się całe ciało łącznie z brzuchem :/ ja nie wiem czy to normalne ?
Nie tak łapie wieczorem, normalnie może być 30 stopni a ja się trzęsę! Moja lekarka mówiła że to wina hormonów..

Dzień dobry [emoji4]

Help !

W pierwszym trymestrze non stop miałam dreszcze, teraz nie aż tak ale co wieczór robi mi się zimno i muszę siedzieć pod kocem, narzeczony się w głowę puka bo mówi, że skwar w mieszkaniu.. to na pewno hormony :)

Dzień dobry [emoji4]

Help !

Dobrze, ze masz pierwszą pomoc przy sobie [emoji4] bo z tego co pamietam, juz tak kiedys mialas i tez szybka interwencja meza pomogla. Mysle, ze skoro lekarze mowia, ze to normalne, hormony, to dzidzi nic sie nie dzieje, taki nasz organizm zawiły [emoji6]

Dzięki dziewczyny normalnie mi się tak zdarzyło też kiedyś ale dzisiaj to nie mogłam się ogarnąć [emoji853]

Wgl miałam piękny sen ze karmiłam corcie i ze ciumalam ja a ona się uśmiechała takie papulcie miala słodkie [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry