reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Wrzucam jeszcze raz bo nie wiem czy widac załącznik
IMG_0790.JPG

Załączniki

• IMG_0790.JPG
    IMG_0790.JPG
    112,7 KB · Wyświetleń: 291
reklama
Hej kochane, ale u nas straszna pogoda, cała noc padało i dalej od rana pada, aż się nie chce z łóżka wychodzić a niestety trzeba.. :|

Też tak macie, że raz Wasze brzuszki są większe raz mniejsze? Dzisiaj wstałam "płaska" i zastanawiam się czy dzidź się przekręcił, czy to kwestia ułożenia jelit..

Miłego dnia w ten piątek 13 tego :*

Witajcie :) widze, że powrócił temat szyjki. Natka, ja tez mam 3cm... i teraz moje pytanie czy szyjka moze sie wydłużyć? Bo ktos cos pisał na ten temat ale gin mi cos wspomniała raczej, że nie... wiec moze którejś z Was sie przytrafiło, ze sie wydłużyła?
Moja wtedy w drugiej ciazy sie wydluzyla ale tylko lezalam

Witam się zaczynając 19 tydzień [emoji4]

Co do brzuszka u mnie maleć to nie ciągle rośnie [emoji23] a na czczo coraz więcej na wadze ...

U mnie straszyli burzami i nic a nic pokropilo tylko zawsze jakoś bokiem idzie

Hej kochane, ale u nas straszna pogoda, cała noc padało i dalej od rana pada, aż się nie chce z łóżka wychodzić a niestety trzeba.. :|

Też tak macie, że raz Wasze brzuszki są większe raz mniejsze? Dzisiaj wstałam "płaska" i zastanawiam się czy dzidź się przekręcił, czy to kwestia ułożenia jelit..

Miłego dnia w ten piątek 13 tego :*

Ja tak mam. U mnie zazwyczaj rano mniejszy ale podejrzewam ze jak pojem sobie to się zrobi większy. Podejrzewam ze to to.

reklama
Do góry