reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
Hej kochane, ale u nas straszna pogoda, cała noc padało i dalej od rana pada, aż się nie chce z łóżka wychodzić a niestety trzeba.. :|
Też tak macie, że raz Wasze brzuszki są większe raz mniejsze? Dzisiaj wstałam "płaska" i zastanawiam się czy dzidź się przekręcił, czy to kwestia ułożenia jelit..
Miłego dnia w ten piątek 13 tego :*
Też tak macie, że raz Wasze brzuszki są większe raz mniejsze? Dzisiaj wstałam "płaska" i zastanawiam się czy dzidź się przekręcił, czy to kwestia ułożenia jelit..
MamaXTrzy
Moja wtedy w drugiej ciazy sie wydluzyla ale tylko lezalamWitajcie widze, że powrócił temat szyjki. Natka, ja tez mam 3cm... i teraz moje pytanie czy szyjka moze sie wydłużyć? Bo ktos cos pisał na ten temat ale gin mi cos wspomniała raczej, że nie... wiec moze którejś z Was sie przytrafiło, ze sie wydłużyła?
MamaXTrzy
Tez go mam [emoji7]W ogole zamowilam dzisiaj w Smyku takiego pajaca ocieplonego rozm. 62, moze na wyjście ze szpitala bedzie ok. Ale śliczny jest ta promocja teraz jest fajna w Smyku, duzo idzie zaoszczędzić Zobacz załącznik 876932
MamaXTrzy
To u mnie w Jeleniej Górze z 99zl przeceniony na 454 tygodnie temu kupiłam taki blady róż
Też się załapałam na wyprzedaż zupełny przypadkiem w Olsztynie. Kosztował ok 36 zł Mam 56
MamaXTrzy
Cudo[emoji7][emoji7][emoji7]Uhhhh kochane skończyłam robić czapeczke dla malusiego. Mogę iść spać. Skurczy nie ma od 13, nie pojawiły się póki co wieczorem ani teraz w nocy. Może podwyższona ilość magnezu i duuuuzo wody działa. spokojnej nocy maleńkie :* Zobacz załącznik 876967
motylkowelove
Witam się zaczynając 19 tydzień [emoji4]
Co do brzuszka u mnie maleć to nie ciągle rośnie [emoji23] a na czczo coraz więcej na wadze ...
U mnie straszyli burzami i nic a nic pokropilo tylko zawsze jakoś bokiem idzie
Co do brzuszka u mnie maleć to nie ciągle rośnie [emoji23] a na czczo coraz więcej na wadze ...
U mnie straszyli burzami i nic a nic pokropilo tylko zawsze jakoś bokiem idzie
katkut3070
Hej kochane, ale u nas straszna pogoda, cała noc padało i dalej od rana pada, aż się nie chce z łóżka wychodzić a niestety trzeba.. :|
Ja tak mam. U mnie zazwyczaj rano mniejszy ale podejrzewam ze jak pojem sobie to się zrobi większy. Podejrzewam ze to to.
reklama
motylkowelove
Jak się poje dobrze to wiadomo , że jelita wypcha [emoji16][emoji23]