G
gość 94049
Gość
Oj nie wiem czy bym tego do NFZ nie zgłosiła...Ja byłam dziś u okulisty. Byłam we wtorek ale kazali mi przyjść ze skierowaniem. Więc wczoraj czekałam u rodzinnej za skierowaniem. Dzisiaj pojechałam do okulisty i uwaga. Jaśnie pani z rejestracji coś tam przebadała pod nosem jedna do drugiej, ze pójdzie zapytać do pani doktor. Kazała usiąść wiec siedzę. Kolejka do rejestracji się wydłuża, a ja siedzę. Mija 10, 15, 20 minut i nic, pani przyjmuje w rejestracji dalej. Po 30 minutach zapytałam, czy długo jeszcze i na co ja czekam bo syn został sam w domu i trochę się spieszę. Poszła do pani doktor i po chwili mnie zawołała. I teraz najlepsze cyt. Pani doktor w tym stanie mnie nie przyjmie, (18tc) bo nic mi więcej nie doradzi przy gradówce jak robić ciepłe okłady i kropić kroplami nawilżającymi. Eureka, tyle to sama w necie wyczytałam . Zostałam poinstruowana przez panią rejestratorkę. Skierowanie wzięły, kartotekę założyły. Wizyta się odbyła. NFZ pani doktor zapłaci.
Nie, byłam w czerwcu na urlopie w Barczewie/Zalesiu. Jadąc tam zatrzymaliśmy się na coś do jedzenia w Olsztynie.Jestes z Olsztyna?
Cena tu i tu taka sama z tym ze warto obserwować czy nie ma dodatkowych obniżek na kartę smyk. To prawda, nie jest gruby, ale na ciepłą zimę ze starszym miałam dwa, gruby i mniej więcej taki. Na pluszowe temp zakładam cieńszy i do tego ciepły koc, a powiedzmy -5 Już zakladalam grubszy.Kurcze tez go dzisiaj stacjonarnie ogladalam tylko ze różowy ale nie kupiłam bo sie zastanawiam czy on na grudzień za cienki nie jest bo on taki misiowaty na zewnątrz a w środku ma ze trzy warstwy cienkuej podszewki.....jak moge spytac jaka cena przez internet bo w smyku 45zl
E tam... normalne guziki napy, cyk cyk i zapiete. Dla mnie lepsze napy niż przeciskąć przez głowęPodsyłam screen mojego zamówienia ile wyszło na promocji. Od razu szwagierka mi odradziła te pajace bo milion guzików... no ale juz po fakcie. Ja zamawiam duzo na 62 bo syn szwagierki ledwo w 56 po porodzie wchodził, a najwyzej dokupie w listopadzie 56 ba promocjach black friday . Zobacz załącznik 876980