reklama
anna.24
Fanka BB :)
Witajcie widze, że powrócił temat szyjki. Natka, ja tez mam 3cm... i teraz moje pytanie czy szyjka moze sie wydłużyć? Bo ktos cos pisał na ten temat ale gin mi cos wspomniała raczej, że nie... wiec moze którejś z Was sie przytrafiło, ze sie wydłużyła?
motylkowelove
Haha ja dopiero poznaje jak to jest [emoji23] dziwne uczucie ale cudowne [emoji7]To takie cudowne, juz zapomniałam.jak to jest dostawać kopniaki
Ja zgage miałam może ze dwa razy w zyciu, w ciazy nigdy, wiec wspolczuje mamusia, ktore maja :/
Sabi32
No ja sobie naplulam miedzy cycki..barszcz, placki i te pierogi z jagodami..o mamusiuJa też oglądam Gesler I ja chcę surówkę z marchewki i barszcz.... Slina mi cieknie po brodzie...
Ja ze slodkosci tylko kinder bueno nic wiecej bo jakos smaka nie mam. No ale dzidzia spi dalej
anna.24
Też taki mam, już u mojej mamy na mnie czeka, za tydzień go dorwe w swoje łapki, chyba że skurcze się dalej będą pojawiać no to chyba stracę lot do polszyW ogole zamowilam dzisiaj w Smyku takiego pajaca ocieplonego rozm. 62, moze na wyjście ze szpitala bedzie ok. Ale śliczny jest ta promocja teraz jest fajna w Smyku, duzo idzie zaoszczędzić Zobacz załącznik 876932
Mamusia96
Witajcie widze, że powrócił temat szyjki. Natka, ja tez mam 3cm... i teraz moje pytanie czy szyjka moze sie wydłużyć? Bo ktos cos pisał na ten temat ale gin mi cos wspomniała raczej, że nie... wiec moze którejś z Was sie przytrafiło, ze sie wydłużyła?
Mi ponoć delikatnie się wydłużyła. Niewiele bo chyba 4milimetry w przeciągu 3dni brania luteiny. A teraz nie wiem ile ma cm. Dowiem się 23lipca
natka100
Nie mam pojecia .nic mi takiego nie mowil. Ale wątpięWitajcie widze, że powrócił temat szyjki. Natka, ja tez mam 3cm... i teraz moje pytanie czy szyjka moze sie wydłużyć? Bo ktos cos pisał na ten temat ale gin mi cos wspomniała raczej, że nie... wiec moze którejś z Was sie przytrafiło, ze sie wydłużyła?
G
gość 94049
Gość
4 tygodnie temu kupiłam taki blady różW ogole zamowilam dzisiaj w Smyku takiego pajaca ocieplonego rozm. 62, moze na wyjście ze szpitala bedzie ok. Ale śliczny jest ta promocja teraz jest fajna w Smyku, duzo idzie zaoszczędzić Zobacz załącznik 876932
Też się załapałam na wyprzedaż zupełny przypadkiem w Olsztynie. Kosztował ok 36 zł Mam 56
Załączniki
reklama
lucalew
Mi w poprzedniej ciąży. Najpierw się skrocila do bodajże 2 cm a potem 3 cm. Musiałabym poszukać w papierach ile dokładnie było. Ale tak to możliwe. Ja już leżałam w szpitalu i szew mieli mi zakładać a tu po tygodniu szyjka prawie 3 cm i odeslali do domu i żeby nie było kilku lekarzy mnie badalo.Witajcie widze, że powrócił temat szyjki. Natka, ja tez mam 3cm... i teraz moje pytanie czy szyjka moze sie wydłużyć? Bo ktos cos pisał na ten temat ale gin mi cos wspomniała raczej, że nie... wiec moze którejś z Was sie przytrafiło, ze sie wydłużyła?