lucalew
Fanka BB :)
Jak ja się cieszę że większość rzeczy już mam po synku i tylko jakieś drobiazgi dokupie [emoji16] Mam taki kombinezon ale biały plus granatowy ale to taki na zewnątrz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed sekunda go zamowilam tez taki sam rozmiarW ogole zamowilam dzisiaj w Smyku takiego pajaca ocieplonego rozm. 62, moze na wyjście ze szpitala bedzie ok. Ale śliczny jest ta promocja teraz jest fajna w Smyku, duzo idzie zaoszczędzić Zobacz załącznik 876932
Jestes z Olsztyna?4 tygodnie temu kupiłam taki blady róż
Też się załapałam na wyprzedaż zupełny przypadkiem w Olsztynie. Kosztował ok 36 zł Mam 56
Ja duzo rzeczy sprzedalam .myslalam ze bede miala corke a tu szok znowu jajkaJak ja się cieszę że większość rzeczy już mam po synku i tylko jakieś drobiazgi dokupie [emoji16] Mam taki kombinezon ale biały plus granatowy ale to taki na zewnątrz.
Masakra. Boja sie ciezarnej normalnie.Dobry wieczór
@Dagaa11 Spoznione najlepsze życzenia! Zdrówka dla Was i spokoju aż do szczęśliwego rozwiązania!
@Aguu..la bardzo się cieszę, ze wszystkie strachy się skończyły. Cieszę się razem z tobą! Teraz ciesz się ciążą, odpoczywaj i szalej z zakupami
@natka100 odpoczywaj ile się da, leż jak najwiecej a leki na pewno pomogą i na następnej wizycie mile sie zaskoczysz. Trzymam mocno kciuki
Ja byłam dziś u okulisty. Byłam we wtorek ale kazali mi przyjść ze skierowaniem. Więc wczoraj czekałam u rodzinnej za skierowaniem. Dzisiaj pojechałam do okulisty i uwaga. Jaśnie pani z rejestracji coś tam przebadała pod nosem jedna do drugiej, ze pójdzie zapytać do pani doktor. Kazała usiąść wiec siedzę. Kolejka do rejestracji się wydłuża, a ja siedzę. Mija 10, 15, 20 minut i nic, pani przyjmuje w rejestracji dalej. Po 30 minutach zapytałam, czy długo jeszcze i na co ja czekam bo syn został sam w domu i trochę się spieszę. Poszła do pani doktor i po chwili mnie zawołała. I teraz najlepsze cyt. Pani doktor w tym stanie mnie nie przyjmie, (18tc) bo nic mi więcej nie doradzi przy gradówce jak robić ciepłe okłady i kropić kroplami nawilżającymi. Eureka, tyle to sama w necie wyczytałam . Zostałam poinstruowana przez panią rejestratorkę. Skierowanie wzięły, kartotekę założyły. Wizyta się odbyła. NFZ pani doktor zapłaci.
Kurcze tez go dzisiaj stacjonarnie ogladalam tylko ze różowy ale nie kupiłam bo sie zastanawiam czy on na grudzień za cienki nie jest bo on taki misiowaty na zewnątrz a w środku ma ze trzy warstwy cienkuej podszewki.....jak moge spytac jaka cena przez internet bo w smyku 45zlW ogole zamowilam dzisiaj w Smyku takiego pajaca ocieplonego rozm. 62, moze na wyjście ze szpitala bedzie ok. Ale śliczny jest ta promocja teraz jest fajna w Smyku, duzo idzie zaoszczędzić Zobacz załącznik 876932
Kurcze tez go dzisiaj stacjonarnie ogladalam tylko ze różowy ale nie kupiłam bo sie zastanawiam czy on na grudzień za cienki nie jest bo on taki misiowaty na zewnątrz a w środku ma ze trzy warstwy cienkuej podszewki.....jak moge spytac jaka cena przez internet bo w smyku 45zl