reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Witajcie :biggrin2:
Masakra. Boja sie ciezarnej normalnie.
Poprostu idą na łatwiznę jak mogą. Żałuje, ze nie zabrałam tego skierowania skoro i tak z lekarzem się nie widziałam. Wizyta się nie odbyła. A kasę dotaną jak za wizytę.
Kurcze tez go dzisiaj stacjonarnie ogladalam tylko ze różowy ale nie kupiłam bo sie zastanawiam czy on na grudzień za cienki nie jest bo on taki misiowaty na zewnątrz a w środku ma ze trzy warstwy cienkuej podszewki.....jak moge spytac jaka cena przez internet bo w smyku 45zl
W necie tez 45 zł. Ja mam biały po synu ze smyka 62 i syn topil się w nim. Girki miał do kolan ;). Ja chce kupić śpiworek do nosidła na początek.

Ale to chyba normalne i bez ciąży, że rano ma się bardziej płaski brzuch, a wieczorem wypukły... Przynajmniej ja tak mam. Ale może na co dzień tego nie zauważacie, bo nie obserwujcie brzuchów tak uważnie, jak teraz w ciąży ;)

Hej, hej :)
Rany wstalam dopiero, M pojechal do pracy, chłopcy jeszcze spia, cora u babci...kolejny taki sam dzień. Wczoraj M dostał taka serie kopniaczkow, ze sie wkrecil i o 1 w nocy dalej czekal, az corcia go skopie :D

Brzuch tez mam plaski rano, a potem cos tam widac ;) ale przed ciaza mialam plaski zawsze, nie mialam wieczorem np wiekszego.
Generalnie przez wakacje moze byc plaski :D

Nie żartuj...ja wczoraj nakupowałam w h&m :/ jaki pech haha[emoji1]

Kurczę mi sie poki co udaje, bo pierwsze zamówienie jak robiłam to mialam 10%, a teraz jest 13% wiec sie udaje [emoji4] ale moze jeszcze cos dobierzesz [emoji4] ja czekam na jakis kupon z okazji urodzin, ale nie wiem czy dają jakies fajne rabaty

reklama
Ale to chyba normalne i bez ciąży, że rano ma się bardziej płaski brzuch, a wieczorem wypukły... Przynajmniej ja tak mam. Ale może na co dzień tego nie zauważacie, bo nie obserwujcie brzuchów tak uważnie, jak teraz w ciąży ;)
Tak to normalne, mi chodzi o to bardziej, że jednego dnia rano mam duży, drugiego dnia rano mam mały, naczczo i zastanawiam się czy to od ułożenia bobasa zależy :p

Do góry