Sabi32
Fanka BB :)
To taki jest ? Link do: Miś szumis z cry sensorem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakTo taki jest ? Link do: Miś szumis z cry sensorem
Dzięki za info. Musialam cos zle zrozumiec. Ja mam przeciwciala dlatego sie nie interesowalam tym tematem. DziekiNie prawda to jest ze nic nie daja , bo im wyższa ciąża tym bardziej bakteria moze przejść do dziecka i powodować wady :/ toxo powtarza się w każdym trym i daja antybiotyk czy coś nie leczona może dac jeszcze gorsze skutki w rozwoju maluszka :/ ja się boję bo ja nie mam przeciwciał i uważam żeby nie złapać :/
Zobacz załącznik 876176
Dzięki za info. Musialam cos zle zrozumiec. Ja mam przeciwciala dlatego sie nie interesowalam tym tematem. Dzieki
Bede robic jeszcze bo lekarz mi mowil o tym.Wiesz nawet jak się ma przeciwciała to mozna złapać i lepiej sobie sprawdzić , dla spokoju u mnie 35zł to kosztuje więc nie dużo