reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja mamusi zlece taka ośmiorniczke. :)
link_FnajqPewH388y8eiMgZnorje3ukbQbHZ,w300h223.jpg

Załączniki

• link_FnajqPewH388y8eiMgZnorje3ukbQbHZ,w300h223.jpg
    link_FnajqPewH388y8eiMgZnorje3ukbQbHZ,w300h223.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 285
Nie prawda to jest ze nic nie daja , bo im wyższa ciąża tym bardziej bakteria moze przejść do dziecka i powodować wady :/ toxo powtarza się w każdym trym i daja antybiotyk czy coś nie leczona może dac jeszcze gorsze skutki w rozwoju maluszka :/ ja się boję bo ja nie mam przeciwciał i uważam żeby nie złapać :/

Zobacz załącznik 876176
Dzięki za info. Musialam cos zle zrozumiec. Ja mam przeciwciala dlatego sie nie interesowalam tym tematem. Dzieki :)

Daga wszystkiego najlepszego [emoji4]

A w ogóle mam do Was pytanie czy będąc na zwolnieniu lekarskim zakład pracy w moim imieniu nadal odprowadza mi składki chorobowe (umowa zlecenie). Czy na ten czas składek nie pobiera?

Myslałam nad obiadem i ostatecznie zrobiłam dorsza w pomidorach zapiekanego, młode ziemniaki i mizeria, mniam.

reklama
@motylkowelove mam w wawie za tydz a od miesiaca co tydzien badam przeplywy serduszka, czas av, tez w wawie ale dzis badal serduszko i bardzo ladne wiec super ze nie ma zadnej wady:)

Ostatnia edycja:
Do góry