@happyelephant hahhahah o tak, jak nic z Afryki.
W rodzinie ani jednej osoby z cukrzyca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juli bo my mamy ten sam termin porodu o ile sie nie myle otwieramy grudzieńNo to mamy w tym samym czasie
Prawda prawda ale nawet godzina ta sama xD tyle że ja 11.40 w uk więc u was to już będzie 12.40Juli bo my mamy ten sam termin porodu o ile sie nie myle otwieramy grudzień
Ok Osowiec mnie xD co to jest whisbearNo masz, byłam pewna, że to jest Szumiś. A to Whisbear.
Mhm dziwne to w UK bo koleżanki wszystkie, które mieszkały w UK miały ten test i nie zależnie od historii swojej czy rodzinnej. Mieszkają w różnych rejonach UK ale pewnie od 2015 roku coś się zmieniło albo położna leniwa.@happyelephant hahhahah o tak, jak nic z Afryki.
Super oby tak zaczęte poztywne polowkowe dotknelo każda z nasMy po polowkowych wszystko ladnie wszystko sie zgadza, waga prawie 300 gramów , szyjka 4 cm wiec zadowoleni jestesmy