reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Kurde, namąciłyście mi w głowie tymi Szumisiami i nie chciałam, a teraz oglądam... Oczywiście tak tylko, bo Facebook pokazał reklamę :D Ten śliczny dla dziewczynki :tak:
1446-szumis-1-b.jpg
Też mi się podoba.. jest śliczny, gdyby nie ta cena.. :(

reklama
No właśnie @Dagaa11 wszystkiego najlepszego dużo zdrówka miłości i kasiorki:) ja też lipcowa jestem;) dokladnie za 13 dni skoncze 29 lat Ooo... to jednak nie jestem sama z tym swoim podłym nastrojem... trochę mi jednak lepiej:-D współczuję mojemu mężowi jak wróci 4 sierpnia I to na cały miesiąc:o:o jak będę dalej mieć takie humorki :-D

Ok Osowiec mnie xD co to jest whisbear :)
Co to w ogole szumis? Miś co szumi czy jak? Chyba odpuszcze takie wynalazki.
No właśnie misiek, który ma zamontowany biały szum. Niby pomaga dzieciom zasypiać, a przy tym ładnie wygląda i można przytulić. Ja Olkowi puszczałam biały szum z telefonu i nie pomogło prawdę mówiąc, ale mam znajomą, która w czasach przed „odkryciem” białego szumu spaliła kilka suszarek do włosów, bo jej dziecko zasypiało tylko w szumie :p

No właśnie misiek, który ma zamontowany biały szum. Niby pomaga dzieciom zasypiać, a przy tym ładnie wygląda i można przytulić. Ja Olkowi puszczałam biały szum z telefonu i nie pomogło prawdę mówiąc, ale mam znajomą, która w czasach przed „odkryciem” białego szumu spaliła kilka suszarek do włosów, bo jej dziecko zasypiało tylko w szumie :p
Ja mam kruzelke z Fisher price z white noise. To to tak :)?

@HappyElephant Z zębami niestety przerypana sprawa, ja kiedyś zaniedbalam ząb 4 miałam kanałowe leczenie trochę kasy wydalam A ząb był bardzo słabiutki I żeby go nie stracić założyłam koronę więc 7 stowek nie moje:p od tej pory mam nauczkę przed 1 ciąża wyleczylam wszystkie zęby teraz tak samo plus czyszczenie kamienia. Mam nadzieję że nic pod czas ciąży już z ząbkami się nie zadzieje;)

Tak, jeśli generuje biały szum, to działanie jest to samo :) Najpopularniejsze są miśki, ale moje dziecko przez pierwsze 2-3 miesiące i tak nie brało nic do ręki, nie wspominając o tuleniu misiów, więc... co za różnica?

reklama
@HappyElephant Z zębami niestety przerypana sprawa, ja kiedyś zaniedbalam ząb 4 miałam kanałowe leczenie trochę kasy wydalam A ząb był bardzo słabiutki I żeby go nie stracić założyłam koronę więc 7 stowek nie moje:p od tej pory mam nauczkę przed 1 ciąża wyleczylam wszystkie zęby teraz tak samo plus czyszczenie kamienia. Mam nadzieję że nic pod czas ciąży już z ząbkami się nie zadzieje;)
Siedem stówek za koronę? W Poznaniu 1400 i to jest dobra cena :( A o zęby dbam, kontroluję regularnie, przed ciążą się pokazałam i teraz w ciąży też, ale coś do tych licówek nie mam szczęścia...

Do góry