reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dzięki dziewczyny :). Normalnie tyle mnie to nerów kosztowało ze tylko ja wiem... W końcu i ja mogę sie cieszyc ciaza i pomyślec o jakichś zakupach... Normalnie jak te cudne ciuszki wrzucalyscie to az mi się coś robilo :(.

Dagula najlepszego :laugh2:. Udanych i spokojnych urodzinek. Cudne wypieki :).
W sprawie wzroku nie pomoge. Mam dobry. Moj P ma -8 na jednym oku... Na szczeście faceci rodzic nie musza...

Szumisia nie planuje kupowac. Elektoniczna nianie za to napewno bo po synu sprzedalam i zaluje bo b. się sprawdzila.
Poza tym duzo to rzeczy mam. Musze strych odwiedzic...

Dzięki dziewczyny :). Normalnie tyle mnie to nerów kosztowało ze tylko ja wiem... W końcu i ja mogę sie cieszyc ciaza i pomyślec o jakichś zakupach... Normalnie jak te cudne ciuszki wrzucalyscie to az mi się coś robilo :(.

Dagula najlepszego :laugh2:. Udanych i spokojnych urodzinek. Cudne wypieki :).
W sprawie wzroku nie pomoge. Mam dobry. Moj P ma -8 na jednym oku... Na szczeście faceci rodzic nie musza...

Szumisia nie planuje kupowac. Elektoniczna nianie za to napewno bo po synu sprzedalam i zaluje bo b. się sprawdzila.
Poza tym duzo to rzeczy mam. Musze strych odwiedzic...
Ja tam wiedzialam, ze bedzie dobrze ;) glupie cyferki i jak to moj lekarz powiedzial " komputerek policzył.." :)
Ja tu siedzialam jak na szpilkach aby plec potwierdzić, wiec domyslam sie co Ty czulas...
Teraz juz mozesz razem z Nami ciuszki wrzucac :D

Po tym jak najprawdopodobniej będzie 2 synuś a mam pełno rzeczy po synku to pewnie tylko jakieś drobiazgi dokupie. Muszę przejrzeć worki z ciuszkami ale to pewnie za jakiś czas.
Jeśli chodzi o o szumisia to mi szkoda pieniędzy ale każdy wybiera sam wiadomo. Nam wystarczyły na yt szum suszarki lub odkurzacza albo morza. Czasami zawijalismy synka w kokon i też się uspokajal. Jest bodajże 5 sposobów na uspokojenie maluszka. Jak znajdę chwilę i filmik to wrzucę.

reklama
Zajebiscie <3!!!!!!!!!! Kochana jestem taka szczęśliwa :*:*:* widzisz, tak jak dziewczyny pisały - głupi pesel :)

Juli dokładnie tyle nerwów i stresu przez test papa... I glupie statystyki. Poznałam mnóstwo takich mam jak ja. Niby badania prenaralne takie potrzebne a jednoczesnie takie niepotrzebne... Ehhh dobrze ze to już za mna.

Do góry