reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny są jeszcze takie szumisie. Z tylu mają taki pasek można przymocowac do wózka bądź szczebelka. I kosztują 80 zł. Kupiłam bo słyszałam dużo pozytywów.
5e37c058c8e9fcddb8c021d6125f4249.jpg

Załączniki

• 5e37c058c8e9fcddb8c021d6125f4249.jpg
    5e37c058c8e9fcddb8c021d6125f4249.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 298
Dziewczyny jestem prze, prze, prze szczęśliwa. Wynik Fish prawidłowy :biggrin2::biggrin2::biggrin2:!!! Będzie Borysek :laugh2:. Marzyłam o córce ale z racji tego jak dobrze się czuje, tak myślalam... Najwazniejsze ze zdrowy :). Chłopaki oszaleli :) :-D.
Uffffff....
Cudownie! Kamień z serca, strasznie się cieszę razem z Wami!
No i gratuluję kolejnego synka :)

Co to w ogole szumis? Miś co szumi czy jak? Chyba odpuszcze takie wynalazki.
Mój młodszy dostał szumisia po tym jakie mielismy cyrki ze starszym. Na szczęście nie był nam potrzebny. Kilka razy puściłam szum suszarki z yt i lepiej się sprawdził niz miś. Suszarka jak dla mnie ma delikatniejszy szum, a ten z szumisia taki....hmm.... to nie było to samo. My zresztą mieliśmy bez funkcji crysensor więc był na pewno tańszy, niż te które tu wrzucalyscie. Nie zamierzam posiadać tego gadżetu po raz drugi.

@motylkowelove noo caly czas sie boje ale fajnie ze co tydz mnie badaja:) od 24 tyg juz nie ale mam detektor to moge badac czy tetno nie zwalnia no i ryzyko mniejsze wiec juz mam nadzieje ze tylko rosniecie w planach:) @Aguu..la extra! Bardzo sie ciesze:)

reklama
Dziewczyny jestem prze, prze, prze szczęśliwa. Wynik Fish prawidłowy :biggrin2::biggrin2::biggrin2:!!! Będzie Borysek :laugh2:. Marzyłam o córce ale z racji tego jak dobrze się czuje, tak myślalam... Najwazniejsze ze zdrowy :). Chłopaki oszaleli :) :-D.
Uffffff....
Zajebiscie <3!!!!!!!!!! Kochana jestem taka szczęśliwa :*:*:* widzisz, tak jak dziewczyny pisały - głupi pesel :)

Do góry