reklama
natka100
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! będzie dobrzeHej niedzielnie!
Jutro o tej godz bedziemy juz pewnie jechac na amnio. Prosze o kciukasy...
Dzis musze syna spakowac bo mama zabiera mi go za tydzień do Polanicy a od jutro nakaz odpoczynku... Syn piekszy raz gdzieś z babcia jedzie. Niewiem jak ja to przezyje .
Darina konktroluj i nie bagatelizuj. W Pl by Cię napewno w szpitalu zostawili. Dobrze ze z malutkim wszystko ok.
Miłej niedzieli .
PatkaPatka
I ja również trzymam kciuki będzie wszystko dobrze :*Hej niedzielnie!
Jutro o tej godz bedziemy juz pewnie jechac na amnio. Prosze o kciukasy...
Dzis musze syna spakowac bo mama zabiera mi go za tydzień do Polanicy a od jutro nakaz odpoczynku... Syn piekszy raz gdzieś z babcia jedzie. Niewiem jak ja to przezyje .
Darina konktroluj i nie bagatelizuj. W Pl by Cię napewno w szpitalu zostawili. Dobrze ze z malutkim wszystko ok.
Miłej niedzieli .
PatkaPatka
Ale pogniłam, ostatanio wstaje o.6:40 i kładę się o 23-24 to dzisiaj za to pospałam prawie do 11, wciągnęłam płatki i teraz siedzę i pije kawę
@Dagaa11 Kochana jak Twoja nerka? Pytam bo ja dzisiaj znowu wstałam z mega bólem który nasilił się przy siusianiu a kilka minut później całkiem ustał. Zastanawiam się czy ciąża zwiększa może pracę nerek??
@Dagaa11 Kochana jak Twoja nerka? Pytam bo ja dzisiaj znowu wstałam z mega bólem który nasilił się przy siusianiu a kilka minut później całkiem ustał. Zastanawiam się czy ciąża zwiększa może pracę nerek??
Zuzanka1402
Pewnie dużo mnie ominęło, bo jakiś czas nie zaglądałam do Was... Nie wiem czy uda mi się wszystko nadrobić...
Męczy mnie odruch wymiotny dalej... Ustała tylko ta ogromna senność z czego się cieszę, bo nic nie robiłam tylko spałam na okrągło...
Dziewczyny jakieś pomysły na obiad??? Już mi się pomysły kończą, a nie chce ciągle tego samego robić...
My dzisiaj jemy ziemniaki, udka z kurczaka i kalafior lub marchewka z groszkiem do wyboru. Plus pomidorówka z makaronem ze względu na dziecko, bo woli zupki...
Milego dnia!
Męczy mnie odruch wymiotny dalej... Ustała tylko ta ogromna senność z czego się cieszę, bo nic nie robiłam tylko spałam na okrągło...
Dziewczyny jakieś pomysły na obiad??? Już mi się pomysły kończą, a nie chce ciągle tego samego robić...
My dzisiaj jemy ziemniaki, udka z kurczaka i kalafior lub marchewka z groszkiem do wyboru. Plus pomidorówka z makaronem ze względu na dziecko, bo woli zupki...
Milego dnia!
PatkaPatka
Ja też się zrobiłam bardzo zupna, nigdy wcześniej u mnie się zup nie robiło a w ciąży nic innego bym nie jadła. Na obiad dzisiaj ziemniaki i schabowe myślę jakie zielsko do tego, może w końcu uda mi się zjeść kawałek mięsa bo od początku ciąży nie jem go w ogóle i głównie lecę na owocach, warzywach i pieczywie.Pewnie dużo mnie ominęło, bo jakiś czas nie zaglądałam do Was... Nie wiem czy uda mi się wszystko nadrobić...
Milego dnia!
Zuzanka1402
A płeć znasz?Ja też się zrobiłam bardzo zupna, nigdy wcześniej u mnie się zup nie robiło a w ciąży nic innego bym nie jadła. Na obiad dzisiaj ziemniaki i schabowe myślę jakie zielsko do tego, może w końcu uda mi się zjeść kawałek mięsa bo od początku ciąży nie jem go w ogóle i głównie lecę na owocach, warzywach i pieczywie.
Pytam, bo u mnie prawdopodobne chłopak i mięso mi bardzo smakuje, a w poprzedniej ciąży tak mi smierdziało, że szok... I wtedy była córka.
A zupka dla mojego starszego dziecka [emoji16], bo ja miesożerna teraz... [emoji23][emoji23][emoji23]
Dagaa11
Pytałam gina w piatek na wizycie. Ppwiedzial, ze wyniki z moczu nie wskazuja zeby cos bylo nie tak, kazal mi jak najwiecej pic, a jesli bol sie powtorzy to do lekarza. Jak narazie mam spokoj odpukac...Ale pogniłam, ostatanio wstaje o.6:40 i kładę się o 23-24 to dzisiaj za to pospałam prawie do 11, wciągnęłam płatki i teraz siedzę i pije kawę
motylkowelove
Odnośnie sikania xD mi doktorka kazała zrobić posiew moczu bo czasami bakteria to taka gadzina ze objawów od razu nie daje a potem duży problem więc w tym tyg zrobię sobie badanko dla spokoju
reklama
Ja też miałam mega odrzut od mięsa, nigdy nie byłam fanka ale ciaza to jeszcze pogłębia, także jak zjem kurczaka, albo parówki to czuję się z siebie dumna.Ja też się zrobiłam bardzo zupna, nigdy wcześniej u mnie się zup nie robiło a w ciąży nic innego bym nie jadła. Na obiad dzisiaj ziemniaki i schabowe myślę jakie zielsko do tego, może w końcu uda mi się zjeść kawałek mięsa bo od początku ciąży nie jem go w ogóle i głównie lecę na owocach, warzywach i pieczywie.
Także jem dużo owoców, płatki, makarony.... No i będzie chłopak więc to raczej ma malo że sobą wspólnego płeć I apetyt na białko zwierzęce