reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@Darina88 jejku dobrze że to tak tylko się skonczylo. Oby już więcej nie wrocilo. Nie powiedzieli od czego tak się stało?

Dziewczyny które biorą witaminy Pre.natal Duo. Bierzecie 2 kapsułki czy jedną z tabletka?

Myslalam ze wiecej naprodukujecie! :)

Ja wlasnie wrocilam ze szpitala...
Poszlam do kolezanki na 30.. pilam sobie wode NIEGAZOWANA... poszlam do toalety siku, wrocilam usiadlam i czuje jak mi rozwala szyje i klatke, puls czulam wszedzie... zmierzylam i ponad 230.. kierunek pogotowie w ciagu 5 minut bylo 2 kardiologow ginekolog i 5 pielegniarek.. nie umialam oddychac.. jakby mnie ktos dusil caly czas.. reasumujac podali mi cos co mnie totalnke rozwalilo od srodka straszny bol, ale jak to lekarz stwierdzil zresetowali mi serducho.. 3 welfrony, cala aparatura, kroplowki i po godzinie bylam jak nowo narodzona.. potrzymali 5h i do kolekcji lekarzy dolaczyl kardiolog min raz w miesiacu do konca ciazy.. ginekolog palnol.. Ooo ON nie spi.. a Ja do niego on? A on mi no a kto..? a Ja ze nie wiem.. zaczol sie smiac i mowi no na 100% dowiesz sie w przyszlym tygodniu ale on tam chlopca widzi.. tak wiec chyba bedzie syn.. :) ide spac mam dosc wrazen!
Współczuję przeżyc. Życzę zdrowia! Moze masz nadciśnienie

Wstalam dalej nie zywa.. oni sie pytali o arytmie serca bo cos tam im powychodzilo.. o to czy rodzice, siostra choruja na serce.. nie dadza mi lekow... codziennie 3 razy mierzyc cisnienie.. po miesiacu mam usg serca..tyle zapamietalam.. w zyciu sie taka niedojebana nie czulam.. za przeproszeniem mam zakaz wszystkoego...

Załączniki

• Screenshot_2018-07-08-09-07-39.png
    Screenshot_2018-07-08-09-07-39.png
    31,8 KB · Wyświetleń: 57
Hej niedzielnie!

Jutro o tej godz bedziemy juz pewnie jechac na amnio. Prosze o kciukasy...
Dzis musze syna spakowac bo mama zabiera mi go za tydzień do Polanicy a od jutro nakaz odpoczynku... Syn piekszy raz gdzieś z babcia jedzie. Niewiem jak ja to przezyje ;).

Darina konktroluj i nie bagatelizuj. W Pl by Cię napewno w szpitalu zostawili. Dobrze ze z malutkim wszystko ok.

Miłej niedzieli :-) :).

Hej!!! Ja dzisiaj też jestem nie żywa mam chyba jakieś zatrucie pokarmowe cała noc wymiotowalam plus okropny ból brzucha, do tej pory nic nie jest lepiej, niech to już przechodzi bo się wykończe :( @Aguu..la trzymam kciuki! Ja jutro mam wizytę mam nadzieję że to mi przejdzie:-( :(

reklama
Hej niedzielnie!

Jutro o tej godz bedziemy juz pewnie jechac na amnio. Prosze o kciukasy...
Dzis musze syna spakowac bo mama zabiera mi go za tydzień do Polanicy a od jutro nakaz odpoczynku... Syn piekszy raz gdzieś z babcia jedzie. Niewiem jak ja to przezyje ;).

Darina konktroluj i nie bagatelizuj. W Pl by Cię napewno w szpitalu zostawili. Dobrze ze z malutkim wszystko ok.

Miłej niedzieli :-) :).
Bede trzymać kciuki, wierze, ze wszystko bedzie dobrze! :*

Darina ale przezycia... Dbaj o siebie i odpoczywaj :)

Do góry